BA Digital Business & Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Omdat digitalisering een belangrijke trend is in de moderne, wereldwijde economie, is het de moeite waard om Digital Business te studeren. Daarom richten steeds meer Digital Management-programma's zich op dit onderwerp. Start een carrière in een veelbelovend werkveld met het Business & Management BA-programma van Berlin International.

Programma feiten

 • Duur: 3 jaar / 6 semesters
 • Punten: 180 ECTS
 • Taal Engels
 • Diploma: Bachelor of Arts (BA)
 • Locatie: Berlijn-Mitte
 • Start: oktober
 • Tarief: 660 € maandelijks

Welke carrièremogelijkheden biedt de bachelordiploma in Digital Business?

Veel verandering is nodig voor bedrijven met bestaande bedrijfsmodellen, nieuwe carrièremogelijkheden worden momenteel gegenereerd in start-ups, kleine tot middelgrote marketingbureaus en multinationals. Als bedrijfsspecialist op digitaal gebied werk je aan veranderende strategieën, marketing, klantrelaties en help je bij de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsmodellen. Het is uw verantwoordelijkheid in de toekomst om oude modellen af te stemmen op de nieuwe digitale realiteit.

Progressief onderwijsconcept voor professionele training

Gebaseerd op de eisen van de echte wereld, bereidt het Digital Business & Management BA-programma je voor om deel te nemen aan de steeds uitdagender wordende wereldwijde banenmarkten. Onze vooruitstrevende onderwijsconcepten combineren individuele en groepsprojecten op zowel theoretisch als empirisch niveau, zodat je als afgestudeerden klaar bent om direct de praktische wereld binnen te gaan. Met een sterke focus op professionele behoeften, biedt elke cursus binnen het Business Management-programma van Berlin International u vaardigheden en kennis die verband houden met uw gewenste vakgebied, en met een vriendelijke, inclusieve en persoonlijke omgeving, profiteert u van onze directe antwoorden op uw individuele behoeften en eisen. De bacheloropleiding Bedrijfskunde wordt volledig in het Engels gegeven.

Studeer Digital Business bij Berlin International

Digitaal bedrijfsstudieprogramma

Ben je geïnteresseerd in Digital Business en wil je in Berlijn studeren? Goede keuze! De Duitse hoofdstad heeft een speciale sfeer en inspireert vanwege het brede scala aan innovatieve digitale businesscases die in Berlijn zijn ontwikkeld en geïmplementeerd. Als afgestudeerd Digital Business and Management BA heb je tal van opties om de arbeidsmarkt te betreden, waaronder opties voor zelfstandig ondernemerschap en werken op verschillende marketing- en verkoopafdelingen. In een praktijkgedreven en motiverende leeromgeving moedigt een internationaal ervaren team van docenten en professoren bij BI Berlijn je aan om je individuele talenten te ontplooien en je persoonlijkheid te ontwikkelen als specialist in Digital Business and Management.

Specialisatie en projectactiviteiten binnen het Digital Business Study Program

U kunt uw Digital Business-programma aanpassen door een gespecialiseerd onderwerp te kiezen waarin u bijzonder geïnteresseerd bent. Op basis van uw vroege keuze krijgt u de kans om het meeste cursusgerelateerde projectwerk te koppelen aan uw expertise. Deze omvatten onderzoeksprojecten of business case-analyse op het gebied van digitale marketing.

Bovendien wordt een solide basis van onderwerpen zoals internationaal zakendoen, kennisbeheer, bedrijfscultuur en financiën aangeboden. In het Digital Business BA-programma doen we samen bedrijfssimulaties en ontmoeten we leden van toonaangevende multinationals en start-ups. Met interdisciplinaire projecten kunt u samenwerken met medestudenten uit momenteel 24 verschillende landen.

Carrièremogelijkheden in de Digital Business

Afgestudeerden kunnen werken als assistent van directeuren en CEO's, als junior productmanagers aan het begin van hun carrière, zowel bij kleine en middelgrote als bij multinationals.

Op welke bedrijven kunt u een aanvraag indienen?

Als afgestudeerde van het Digital Business and Management-programma kun je je aanmelden bij verschillende organisaties. Je verworven vaardigheden op het gebied van Digital Business bieden je kansen in de hele organisatie, omdat je digitale achtergrond je de kans geeft om nieuwe en innovatieve benaderingen voor klantrelatiebeheer te implementeren of deel te nemen in andere sectoren. Je werk zal zeker een impact hebben op het economische, politieke, sociale, culturele en persoonlijke leven.

Verschillende werkperspectieven en werkgevers zoals:

 • In dienst worden genomen bij een multinationale onderneming / lokale nichemarktleider / niet-gouvernementele organisatie / instellingen in de publieke sector
 • Oprichting van een start-upbedrijf, dwz voor het maken en verkopen van nieuwe ideeën
 • Verdere studie en onderzoek

Solide training met het geaccrediteerde Digital Business and Management-programma

Het Digital Business and Management Bachelor-programma bij Berlin International is geaccrediteerd en geëvalueerd als een kwaliteitsprogramma met transparante structuren, voorschriften en kwalificatiedoelen. Ons Digital Business and Management Bachelor-programma heeft dus bewezen te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen die zijn vastgelegd in de European Higher Education Act. Het programma voor bedrijfskunde is geaccrediteerd door het door de staat erkende bureau ACQUIN.

Hoe vraag ik het Digital Business BA-programma aan?

Het aanvraagproces voor het bestuderen van BA Digital Business en Management BA-programma bij Berlin International is heel eenvoudig. U kunt eenvoudig en veilig uw persoonlijke informatie delen via ons online applicatieplatform. Na het ontvangen van een bevestigingsmail met een link, kunt u een kopie van uw documenten uploaden:

 • Kopie van paspoort of identiteitskaart
 • Kopie van Middelbaar diploma met transcript (Duits Abitur / Fachabitur of gelijkwaardig). We hebben ook een officiële vertaling van uw diploma en transcript in het Engels of Duits nodig als deze in een andere taal is geschreven.
 • Kopie van Engelse taaltest

AANVRAAG VOOR STUDIEPROGRAMMA'S (COVID -19 UPDATE)

We hebben onze aanmeldingsdeadline verlengd tot 30 september 2020. Voor internationale studenten raden we aan de aanvraag uiterlijk 15 augustus in te dienen, zodat er voldoende tijd is voor visa en reisgerelateerde formaliteiten.

Q1. Is het aanvraagproces hetzelfde?

A1. Ja, we accepteren aanvragen voor de Fall Intake 2020. We blijven aanvragen ontvangen en aanbiedingen doen aan studenten, inclusief internationale aanvragers.

Als u zich nog niet heeft aangemeld, maar van plan bent dit te doen, dient u zich aan te melden zoals gepland. Ons team kan je adviseren over alle aspecten van studeren aan Berlin International.

U kunt uw aanvraag 24/7 indienen via ons toepassingsportaal op: https://application.berlin-international.de/

Q2. Zal de deadline voor aanmelding veranderen?

A2. Ja, we hebben onze aanmelddeadline verlengd tot 30 september 2020. Voor internationale studenten raden we aan om de aanvraag uiterlijk 15 augustus in te dienen, zodat er genoeg tijd is voor visa en reisgerelateerde formaliteiten.

Q3. Hoe kan ik een visum aanvragen als de ambassades gesloten zijn?

A3. Neem contact op met de Duitse ambassade of het consulaat in uw eigen land voor meer informatie over het visumproces in de huidige situatie.

Q4. Als mijn visum vertraagd is, hoe laat kan ik dan beginnen en hoe kan ik mijn cursussen bijhouden?

A4 / BI kan de start van het najaarssemester 2020 garanderen, met virtuele onderwijsopties voor studenten, die vanwege COVID-19-reisbeperkingen of visumvertragingen niet op tijd met hun studie op de campus kunnen beginnen. Die studenten kunnen hun studie online beginnen vanuit hun thuisland en vervolgens hun studie voortzetten op de campus, zodra ze naar Duitsland kunnen reizen.

We kunnen garanderen dat we gedurende het hele eerste semester een parallel zullen aanbieden met de online cursussen op de campus. De studenten die problemen hebben om op tijd te komen vanwege COVID-19-beperkingen, moeten uiterlijk aan het begin van het tweede semester, dat wil zeggen 1 april 2021, in Duitsland aankomen.

V5. Als een nieuwe student geen online lessen wil volgen, wat is dan het proces?

A5. Studenten die in het najaar van semester 2020 niet op tijd met hun studie op de campus kunnen beginnen vanwege COVID-19-reisbeperkingen of visumvertragingen, kunnen hun cursussen online vanuit hun thuisland beginnen en hun studie op de campus voortzetten onmiddellijk nadat ze naar Duitsland kunnen reizen .

Als ze hun cursussen niet online willen starten, kunnen ze de start van hun studie ook kosteloos uitstellen tot de volgende herfstinname 2021. Nieuwe studenten moeten in de herfst beginnen; een veerstart is niet mogelijk.

V6. Zal het najaarssemester 2020 op tijd beginnen?

A6. Het najaarssemester 2020 begint later dan oorspronkelijk gepland:

 • Welkomstdagen: Nieuw: 28.10.2020 - 30.10. 2020
 • Begin van de onderwijsperiode: Nieuw: 2.11.2020

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging ... Lees meer

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging, innovative and practice-oriented education that advances the academic, cultural and linguistic potential of our students and prepares them for international careers in a globalized world. Lees Minder