BA Digital Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Omdat digitalisering een belangrijke trend is in de moderne, mondiale economie, is het bestuderen van Digital Business de moeite waard. Daarom richten steeds meer Digital Management-programma's zich op dit onderwerp. Begin een carrière in een veelbelovend beroepsveld bij het bedrijf

Programma feiten

 • Duur: 3 jaar / 6 semesters
 • Punten: 180 ECTS
 • Taal Engels
 • Diploma: Bachelor of Arts (BA)
 • Locatie: Berlijn-Mitte
 • Start: oktober
 • Tarief: 660 € maandelijks

Welke carrièremogelijkheden biedt de bachelordiploma in Digital Business?

Veel verandering is nodig voor bedrijven met bestaande bedrijfsmodellen, nieuwe carrièremogelijkheden worden momenteel gegenereerd in start-ups, kleine tot middelgrote marketingbureaus en multinationals. Als bedrijfsspecialist op digitaal gebied werk je aan veranderende strategieën, marketing, klantrelaties en help je bij de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsmodellen. Het is uw verantwoordelijkheid in de toekomst om oude modellen af te stemmen op de nieuwe digitale realiteit.

Progressief onderwijsconcept voor een professionele training

Gebaseerd op de eisen van de echte wereld, de Digital Business

Studeer Digital Business bij Berlin International

Digitaal bedrijfsstudieprogramma

Ben je geïnteresseerd in Digital Business en wil je in Berlijn studeren? Goede keuze! De Duitse hoofdstad heeft een speciale sfeer en inspireert vanwege het brede scala aan innovatieve digitale businesscases die in Berlijn zijn ontwikkeld en geïmplementeerd. Als afgestudeerd Digital Business and Management BA heb je tal van opties om de arbeidsmarkt te betreden, waaronder opties voor zelfstandig ondernemerschap en werken op verschillende marketing- en verkoopafdelingen. In een praktijkgedreven en motiverende leeromgeving moedigt een internationaal ervaren team van docenten en professoren bij BI Berlijn je aan om je individuele talenten te ontplooien en je persoonlijkheid te ontwikkelen als specialist in Digital Business and Management.

Specialisatie en projectactiviteiten binnen het Digital Business Study Program

U kunt uw Digital Business-programma aanpassen door een gespecialiseerd onderwerp te kiezen waarin u bijzonder geïnteresseerd bent. Op basis van uw vroege keuze krijgt u de kans om het meeste cursusgerelateerde projectwerk te koppelen aan uw expertise. Deze omvatten onderzoeksprojecten of business case-analyse op het gebied van digitale marketing.

Bovendien wordt een solide basis van onderwerpen zoals internationaal zakendoen, kennisbeheer, bedrijfscultuur en financiën aangeboden. In het Digital Business BA-programma doen we samen bedrijfssimulaties en ontmoeten we leden van toonaangevende multinationals en start-ups. Met interdisciplinaire projecten kunt u samenwerken met medestudenten uit momenteel 24 verschillende landen.

Carrièremogelijkheden in de Digital Business

Afgestudeerden kunnen werken als assistent van directeuren en CEO's, als junior productmanagers aan het begin van hun carrière, zowel bij kleine en middelgrote als bij multinationals.

Op welke bedrijven kunt u een aanvraag indienen?

Als afgestudeerd aan het Digital Business and Management-programma kun je solliciteren bij verschillende organisaties. Je hebt vaardigheden verworven op het gebied van Digital Business en biedt je kansen in de hele organisatie, omdat je digitale achtergrond je de kans geeft om nieuwe en innovatieve benaderingen voor klantrelatiebeheer te implementeren of deel te nemen aan andere sectoren. Je werk zal zeker een impact hebben op het economische, politieke, sociale, culturele en persoonlijke leven.

Verschillende werkperspectieven en werkgevers zoals:

 • In dienst worden genomen bij een multinationale onderneming / lokale nichemarktleider / niet-gouvernementele organisatie / instellingen in de publieke sector
 • Oprichting van een start-upbedrijf, dwz voor het maken en verkopen van nieuwe ideeën
 • Verdere studie en onderzoek

Solide training met het geaccrediteerde Digital Business and Management-programma

Het Digital Business and Management Bachelor-programma bij Berlin International is geaccrediteerd en geëvalueerd als een kwaliteitsprogramma met transparante structuren, voorschriften en kwalificatiedoelen. Ons Digital Business and Management Bachelor-programma heeft dus bewezen te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen die zijn vastgelegd in de European Higher Education Act. Het programma voor bedrijfskunde is geaccrediteerd door het door de staat erkende bureau ACQUIN.

Hoe vraag ik het Digital Business BA-programma aan?

Het aanvraagproces voor het bestuderen van BA Digital Business en Management BA-programma bij Berlin International is heel eenvoudig. U kunt eenvoudig en veilig uw persoonlijke informatie delen via ons online applicatieplatform. Na het ontvangen van een bevestigingsmail met een link, kunt u een kopie van uw documenten uploaden:

 • Kopie van paspoort of identiteitskaart
 • Kopie van Middelbaar diploma met transcript (Duits Abitur / Fachabitur of gelijkwaardig). We hebben ook een officiële vertaling van uw diploma en transcript in het Engels of Duits nodig als deze in een andere taal is geschreven.
 • Kopie van Engelse taaltest

Laatst bijgewerkt op jan 2020

Over de school

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging ... Lees meer

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging, innovative and practice-oriented education that advances the academic, cultural and linguistic potential of our students and prepares them for international careers in a globalized world. Lees Minder