Lees de Officiële Beschrijving

Het bestuderen van digitaal ondernemen is de moeite waard. Digitalisering is de belangrijkste trend in de moderne, mondiale economie. Steeds meer digitale managementopleidingen zijn daarom aan dit onderwerp gewijd. Start een baanbrekende carrière bij BA Business

Feitenprogramma's

 • Duur: 3 jaar / 6 semesters
 • Punten: 180 ECTS
 • Taal: Engels
 • Diploma: Bachelor of Arts (BA)
 • Locatie: Berlijn-Mitte
 • Start: oktober
 • Bijdrage: 600 € per maand

Wat kun je doen met een Bachelor in Digital Business?

Er zijn veel veranderingen nodig in bedrijven met bestaande bedrijfsmodellen en nieuwe loopbaanmogelijkheden worden ook gegenereerd in start-ups, in kleine tot middelgrote marketingbureaus en in multinationale ondernemingen. Als een expert op het gebied van digitaal of digitaal zakendoen, werk je aan het veranderen van strategieën, het verbeteren van marketing, het versterken van klantrelaties en het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsmodellen. Het is uw verantwoordelijkheid om oude modellen aan te passen aan de nieuwe realiteit van digitalisering.

Geavanceerd onderwijsconcept voor een professionele opleiding

Op basis van de vereisten van de echte wereld, bereiden we u voor in de cursus BA Digital Business

Bestuderen van digitalisering op Berlin International

Opleiding Digital Business

Bent u geïnteresseerd in Digital Business en wilt u studeren in de Duitse hoofdstad Berlijn? Goede keuze! Omdat Berlijn een inspirerende stad is met een speciale flair. Nergens anders zijn zoveel digitale business business ideeën ontwikkeld en geïmplementeerd als in Berlijn. Na BA Digital Business and Management te hebben gestudeerd, hebt u tal van kansen om voet aan de grond te krijgen op de arbeidsmarkt, van het zelfstandig ondernemerschap tot het werken in de marketing- en verkoopafdelingen van verschillende bedrijven. De docenten en professoren van BI Berlin zijn internationaal ervaren en zorgen, naast het goed gestructureerde studieprogramma, voor een leeromgeving in een praktijkgerichte, motiverende sfeer. Wij helpen u uw talent te ontwikkelen in digitale bedrijfs- en managementstudies.

Specialisatie en projectwerk in digitale bedrijfsstudies

Personaliseer uw digitale bedrijfsstudies en kies een specialisatie die u interesseert. In veel onderwerpen krijgt u later de kans om een ​​project voor te bereiden dat betrekking heeft op uw specialisatie. Deze projecten zijn werken en casestudy's op het gebied van digitale marketing.

Daarnaast verwerf je een gedegen kennis van vakken als economie, kennisbeheer, cultuur en financiën en in sommige wiskundige vakken. Bij BA Digital Business and Management neemt u deel aan zakelijke spellen en discussieert u met medewerkers van multinationals en start-ups. Voor interdisciplinaire projecten kun je samenwerken met studenten uit 24 verschillende landen.

Digitalisering bestuderen en een carrière beginnen

Afgestudeerden kunnen hun loopbaan beginnen in kleine, middelgrote en multinationale bedrijven. Start je carrière, bijvoorbeeld als assistent van directeuren of CEO's of als junior productmanager.

Bij welke bedrijven kan je solliciteren?

Nadat je bent afgestudeerd aan BA Digital Business and Management, kun je je aanmelden bij verschillende organisaties. Hun verworven digitale zakelijke vaardigheden zijn een aanwinst voor de meeste bedrijven, ze kunnen een nieuwe impuls geven en innovatieve benaderingen van klantrelatiebeheer, of zich bezighouden met andere gebieden en de economische, politieke, sociale, culturele en persoonlijke realiteit optimaliseren.

Verschillende loopbaanperspectieven en werkgevers, bijvoorbeeld B.:

 • multinationale bedrijven
 • lokale nichemarktleiders
 • NGO
 • Instellingen in de publieke sector
 • Oprichting van een startend bedrijf
 • Verdere studie en onderzoek

Beste opleiding met de geaccrediteerde opleiding Digital Business and Management

De bacheloropleiding Digital Business and Management bij Berlin International is geaccrediteerd en gehuldigd als een kwaliteitsprogramma met duidelijke structuren, voorschriften en kwalificatiedoelen. Onze bacheloropleiding Digital Business and Management heeft dus bewezen dat het voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die gelden voor de Europese hogeronderwijsruimte. De accreditatie van het programma werd uitgevoerd door het door de staat erkende bureau ACQUIN.

Hoe vraag ik BA Digital Business aan?

Het aanvraagproces voor het bestuderen van BA Digital Business and Management bij Berlin International is eenvoudig. Via ons online registratieplatform kunt u eenvoudig en veilig inloggen met uw persoonlijke gegevens en ontvangt u een bevestigingsmail met een link. Daarna kunt u de link gebruiken om de kopieën van uw documenten te uploaden:

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Kopieer '(Fach-) Abitur' of een gelijkwaardige graad
 • Bewijs van de Engelse taalvaardigheid
Opleiding te volgen in:
Engels
Berlin International - University of Applied Sciences

Zie 6 andere vakken van Berlin International - University of Applied Sciences »

Laatst bijgewerkt op September 30, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
600 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum