BA Education Studies

University Of Warwick Centre for Education Studies

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA Education Studies

University Of Warwick Centre for Education Studies

BA Education Studies - X35B

Introductie

De BA (Hons) Education Studies is een innovatief nieuw undergraduate programma dat is ontworpen om een ​​uitgebreide studie van het onderwijs te bieden van een verscheidenheid aan kritische onderwerp benaderingen. Van levenslang naar levensbreed, zal het concept van het onderwijs worden bekeken vanuit het oogpunt van niet alleen het onderwijs, maar ook politiek, kunst, psychologie, economie, jeugd en maatschappij.

Kritische analyse van Onderwijs in een snel veranderende geglobaliseerde wereld, zal de mate u kennismaken met creatieve en vooruitstrevende benaderingen van onderwijs en leren. Het zal je ook toestaan ​​om uw begrip van de hedendaagse onderwijsbeleid te ontwikkelen op zowel mondiaal als lokaal niveau, terwijl het verkennen van de achtergrond van de geschiedenis en de ontwikkeling van het onderwijs.

Als gevolg van de Centrum voor baanbrekende interdisciplinaire model Education Studies '- een omgeving waarin modules zijn mede ontwikkeld en mede gegeven met een aantal andere afdelingen Warwick - de evoluerende programma van de studie is gebaseerd op een verscheidenheid van onderwerp disciplines binnen de universiteit het creëren van een uitdagende en tot nadenken stemmende graad.

Cursus Structuur

Elk jaar krijgt u een mix van 30 en 15 CATS modules, toe te voegen tot een totaal van 120 CATS per jaar. Terwijl het eerste jaar volgt een set structuur, de tweede en derde jaar bieden de mogelijkheid om een ​​combinatie van modules in verschillende gebieden van onderwijs, die zouden kunnen worden, bijvoorbeeld, jeugd en samenleving, creativiteit en cultuur, economie en politiek, of psychologie in het onderwijs, of een mengsel van deze.

Modules zal variëren; sommige zal worden gevestigd in het Centrum voor Onderwijs Studies, anderen zullen worden mede ontwikkeld - en zal daarom mede worden onderwezen - met ten minste een andere afdeling. Dit biedt een verscheidenheid aan academisch onderwerp perspectieven en moedigen u om kritisch te denken vanuit een standpunt dat uw specifieke kennis set verbreedt. Een reeks van zorgvuldig geselecteerde gerelateerde modules van andere afdelingen zal ook beschikbaar zijn voor u, die zijn gekozen om voort te bouwen op de kennis van uw eerste en tweede jaar verplichte modules, maar ook brede ervaring toe te voegen aan je diploma. Het resultaat is een natuurlijk kunt u bouwen op uw interesses en toekomstige carrière plannen passen.

Eerste jaar

In het eerste jaar krijg je zes verplichte modules die een smaak van een aantal verschillende gebieden van het onderwijs voor u om op te bouwen in je tweede en derde jaar bieden nemen. De twee grootste modules - Theorieën en Praktijk van het Leren en Hedendaagse Pedagogische vraagstukken - tellen voor 30 CATS elk en lopen over de eerste twee termen, terwijl de overige vier modules - International Education; Creativiteit, cultuur en leren; Foundations for Learning: The Early Years; Sociale contexten of Childhood en onderwijs - zijn 15 CATS elk. U vindt er twee in je eerste termijn en twee in uw tweede termijn.

Tweede jaar

In het tweede jaar vindt u een verplichte 30 CATS Research Methods module, dat is de voorloper van uw individueel onderzoeksproject in drie jaar duren. Twee andere 15 CATS core modules nemen een bredere kijk op het onderwijs van zowel een nationaal als internationaal standpunt. U zult ook worden aangemoedigd om een ​​15 CATS werken op basis van plaatsing module (afhankelijk van DBS controles, en je vinden van een geschikte stage) nemen, die zal u kennismaken met het werk in het onderwijs plaatsen uit de grote verscheidenheid van contacten binnen de afdeling; Dit kan onder meer lokale overheden, scholen en kunst-gebaseerde plaatsingen. Evenals de kans om tijd te ervaren in een werkomgeving, zal deze module verder worden ondersteund door tweewekelijkse seminars en carrières gerichte lezingen.

De resterende 45 CATS zal worden opgebouwd uit module opties die elk jaar zal variëren, maar zal modules van zowel binnen als buiten het Centre for Education Studies aan de keuze divers te houden.

Derde jaar

In het derde jaar krijg je een geavanceerde kern module van 15 CATS verkennen onderwijsvernieuwing, plus een verdere combinatie van modules, van binnen of buiten de afdeling (maar nog steeds met een opleiding focus) in totaal 60 CATS nemen. Laatstejaars studenten zullen ook ondernemen een 10.000 woord proefschrift - de Individual Research Project - die zal tellen voor 45 CATS. Dit project maakt het mogelijk om een ​​ruimte voor onderwijs van bijzonder belang voor u kiest. Het wordt sterk ondersteund door een persoonlijke tutor proefschrift geschikt is voor uw project onderwerp.

Onderwijs-en Evaluatie

Lesgeven is door een combinatie van lezing en of seminar of tutorial. Je zult ongeveer 12 uur contacttijd per week ontvangen in het eerste jaar. Dit zal verschillen in het tweede en derde jaar, afhankelijk van uw gekozen modules.

Naast het beoordeelde werk dat meetelt voor uw scores voor elke module, vindt u een scala van formatieve (niet voor krediet) feedback te ontvangen. Dit kan zijn opmerkingen over geschreven werk, seminar bijdrage of peer-group presentatievaardigheden. Deze vorm van feedback is zeer nuttig in het helpen u om het meeste uit je leerervaring en lokaliseren van gebieden voor verbetering die kan vertalen naar uw beoordeeld werk.

Naast de cursus en module leiders, krijgt u een persoonlijke tutor om u te ondersteunen in zowel de academische en niet-academische kwesties, die zal helpen om ervoor te zorgen dat u op weg met uw studies. In je derde jaar krijg je een proefschrift tutor hebben om u door dit belangrijke stuk werk.

Inzetbaarheid

Wij geloven dat veel van de studenten die geïnteresseerd zijn in dit programma zal door onderwijs gefascineerd als discipline en graag een carrière op dit gebied voort te zetten. Onze toonaangevende programma omvat modules rond economie en beleid, creativiteit en cultuur, jeugd en maatschappij, en psychologie in het onderwijs. De omvang van deze vakgebieden, in combinatie met de interdepartementale lesprogramma, opent deuren naar een overvloed aan spannende carrière mogelijkheden, die kunnen omvatten (maar zijn niet beperkt tot):

 • Lokale overheid
 • Civiele dienst
 • Onderwijsorganisatie lichamen
 • Onderwijs in musea en gevangenissen
 • Liefdadigheidsinstellingen en NGO's
 • Gemeenschap en educatief theater
 • Kinderdagverblijven en Early Years instellingen
 • Sociale en jeugdwerk
 • Educatieve administratie op school en universitair niveau
 • Educatieve marketing, PR en journalistiek
 • Onderwijs bedrijfsleven en de handel
 • Primaire en Early Years onderwijs (na het uitvoeren van een PGCE)

Employability vaardigheden worden sterk verweven in het programma gedurende de gehele looptijd. Een eerste jaar core module zal zelfstudie en reflectie te ontwikkelen, terwijl het werk op basis van plaatsing module in het tweede jaar biedt u niet alleen een kans om ervaring in het werken in een educatieve omgeving van uw keuze (afhankelijk van beschikbaarheid), maar zal ook inzetbaarheid lezingen en een sterke focus op de voorbereiding van u voor het invoeren van de wereld van het educatief werk. De mate is een kritisch en academisch gerichte programma, dat inherent ontwikkelt veel vaardigheden aantrekkelijk voor werkgevers, zoals mondelinge en schriftelijke communicatie, teamwork, ICT vermogen, kritisch denken en het oplossen van problemen.

Toelatingseisen

International Students

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Coventry, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates