BA Filmmaking

London Film Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA Filmmaking

London Film Academy

Een unieke kans voor studenten om een ​​intensieve tweejarige BA in Filmmaking te voltooien. Onze multidisciplinaire aanpak zal u voorzien van vaardigheden, kennis en voortdurende ondersteuning van wereldklasse om uit te blinken in uw gekozen vakgebied. Leer je hands-on in samenwerking met andere filmmakers, onder deskundige begeleiding van bekroonde professionals. Vervolledig je studie aan onze partneruniversiteit en start je carrière, ervaren, volledig gekwalificeerd en met de geavanceerde vaardigheden en belangrijke sectorcontacten die je nodig hebt om te slagen in film en tv.

"Ik heb zoveel vaardigheden opgedaan sinds ik aan deze cursus begon, ik geniet ervan elke ochtend naar de les te gaan, of het nu gaat om scenarioschrijven, cinematografie of geluid, en mezelf onderdompelen en uitdagen binnen elke afdeling" (Tessa Rose Van Erlach, Student)

In een oogopslag:

 • 2 jaar (jaar 1 op vbs: 12 maanden, minimaal 30 uur per week)
 • Full-picture filmmaking - train, collaboreer en bemanning bij producties
 • Leer van de huidige bekroonde professionals uit de tv- en filmindustrie
 • Kleine tutorials voor groepen bieden maximale, op maat gemaakte feedback en ondersteuning
 • Werk zowel met Super 16mm als met geavanceerde digitale camera's

Overzicht

 • Duur: 2 jaar, voltijds
 • Intakes: april en september van elk jaar
 • Uren: 30 per week (plus extra uren, incl. 'S avonds en in het weekend)

Het behalen van een BA met London Film Academy biedt je uitgebreide, opgezette ervaring in een productieomgeving. Ons BA-traject biedt een unieke kans voor een beperkt aantal uitzonderlijke studenten met eerdere ervaring en kennis van films die naast onze Level 7-studenten (MA-equivalent) willen werken om films te maken. Je kunt niet alleen in twee jaar een BA behalen, maar je ervaart zowel een filmschool als een universitaire omgeving en dit alles te bieden op het gebied van netwerken en toegang tot middelen.

Het eerste jaar, gebaseerd aan de London Film Academy , is een zeer veeleisend en intens programma dat studenten voorziet van meer dan 30 uur onderwijstijd per week (aanzienlijk meer dan de meeste andere cursussen). Als multidisciplinaire cursus wordt u geïnstrueerd in alle belangrijke filmmaken, waaronder regisseren, scenarioschrijven, cinematografie, produceren, geluid en bewerken. Docenten zijn toonaangevende experts uit de branche, die relevante en gepaste begeleiding en uitleg geven over hun ambachten. Onze lage tutor-tot-studio verhouding (regelmatig 8 studenten voor elke docent) zorgt ervoor dat studenten op LFA belangrijke feedback en ondersteuning ontvangen die op hun behoeften is afgestemd. Docenten en personeel ontmoeten regelmatig studenten om hen te begeleiden en adviseren over hun beste kans op betaald werk binnen de filmindustrie.

Terwijl je op de baan bent, wordt je geacht je aan te passen aan de hogedrukomgeving van het filmmaken en elke bemanningsrol minstens één keer uit te voeren over een groot aantal filmproducties. In tegenstelling tot andere filmscholen, zijn alle cursusmaterialen en filmbudgetten inbegrepen in je cursusgeld. Door zowel Super 16mm als high-end digitale camera's (zoals de Arri Alexa of Sony F55) te gebruiken, kun je een breed scala aan projecten maken die ervoor zorgen dat je LFA verlaat met een indrukwekkende showreel van werk.

Het tweede jaar na succesvolle afronding van de cursus bij LFA-studenten, vervolgen hun studie aan onze samenwerkende universiteit, University of Hertfordshire, om hun BA Hons-kwalificatie te behalen.

Toelatingseisen

Om je plaats op deze cursus te reserveren, kun je:

TOELATINGSCRITERIA

BA Filmmakers moeten ook solliciteren bij:

 • Een voorbeeld van een geschreven werk: een kritiek op een film die je hebt gezien of een filmscript dat je hebt geschreven
 • Een voorbeeld van een visueel werk: een presentatie van een verhalenreeks van foto's of een dvd / weblink naar een film die je hebt gemaakt of een project dat je hebt gedaan dat je interesse in filmmaken weerspiegelt
 • Alleen beurzen / beurzen Aanvragers: een persoonlijke verklaring over waarom u een beurzen of beurs zou moeten krijgen.

Raadpleeg de Checklist voor het invullen van diplomavragen voor meer informatie

 • Visueel en geschreven werk ingediend voorafgaand aan het bijwonen van een interview - we zijn op zoek naar potentieel creatief filmwerk, zoals blijkt uit visueel en geschreven materiaal
 • Alle sollicitanten moeten vloeiend Engels spreken: Engels Taalniveau: Boven gemiddeld
 • Enige praktische ervaring met filmproductie is wenselijk, behalve in gevallen waarin de student overdraagbare vaardigheden op andere relevante gebieden kan aantonen

Alle internationale studenten buiten de EER (niet-EU-landen) moeten een Tier 4 General Student Visa verkrijgen om het Verenigd Koninkrijk binnen te komen. Zie Visuminformatie voor meer informatie.

Naar wat voor soort studenten zoeken we?

 • Toegewijde en toegewijde mensen met een bewezen passie voor filmmaken en willen een professionele carrière in film of televisie
 • Samenwerkende, gearticuleerde en creatieve mensen die een sterk instinct voor de grammatica van visuele verhalen kunnen demonstreren
 • Degenen die willen een praktische opleiding over verschillende belangrijke disciplines achter de camera, hetzij omdat je weet dat je een grondige basis in alle gebieden van het filmproces wilt of je bent onbeslist over precies welk gebied van de film- en televisie-industrie een beroep op je sterke punten.

Nu toepassen

Om online te solliciteren, klik op de onderstaande cursusdatum.

 • 7 mei 2018 - 19 mei 2019
  Cursusgeld: £ 23000
  Pioneers Award-deadline: 01.02.2018
  Beursdatum: 05.03.2018
  Uiterste deadline voor aanmelding: 09.04.2018

 • 1 oktober 2018 - 13 september 2019
  Cursusgeld: £ 23000
  Beurs- / deelbeursdeadline: 01.08.2018
  Uiterste deadline voor aanmelding: 01.09.2018
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op January 30, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
23,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates