BA Filmregie en videogames

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Inschrijving voor academiejaar 2020/2021

Innovatief onderwijsprogramma

Warsaw Film School heeft een unieke, niet-gegradueerde BA Film and Multimedia-cursus gelanceerd, die erg populair bleek te zijn bij buitenlandse studenten. Het innovatieve programma voor onze nieuwe specialisatie in filmregie en videogames is gebaseerd op de kennis en ervaring van multimediaspecialisten van wereldklasse, evenals actieve filmmakers, makers en producenten van videogames.

Studenten krijgen de kans om gebruik te maken van eersteklas apparatuur die op de markt verkrijgbaar is.

Alle lessen worden in het Engels gegeven in de aangepaste workshopzalen, studio's, gearrangeerde filmsets op Warsaw Film School van Warsaw Film School .

Alle programma's die door WFS worden aangeboden, worden regelmatig herzien en bijgewerkt, en reageren daarom op veranderingen in de dynamische productieomgeving. We zijn voortdurend op zoek naar een hoger niveau van onze positie in de internationale filmfase dankzij onze snelle ontwikkeling en creativiteit.

Praktisch filmmaken

Het originele filmstudieprogramma zal bestaan uit waardevolle lezingen, een reeks masterclasses, workshops en individueel creatief werk onder begeleiding van ervaren professoren en professionals.

De cursus is bedoeld voor diegenen die de praktische vaardigheden willen verwerven en ontwikkelen om een complete en succesvolle verhaallijn te maken, te beginnen met het maken en ontwikkelen van je hoofdrolspeler en eindigend met het voorbereiden van schietborden en het bouwen van een filmscène. Je krijgt de fantastische kans om uitgerust te worden met een uitgebreide en geïntegreerde kennis van dit opwindende onderwerp, namelijk filmregie, scenarioschrijven, cameraworkshop, montage, belichting en muziek in film, de taal van film en nog veel meer.

Onze BA-cursus biedt de mogelijkheid om te leren hoe je professionele korte formulieren, documentaires en langetermijnproducties kunt maken.

Door in kleine groepen te werken, kunnen de studenten ervaringen uitwisselen en de ambachten van regisseur, acteur, cameraman, lichtproducent en geluidstechnicus verkennen, die helpen bij het opbouwen van teamgeest, coöperatieve vaardigheden en het voorbereiden van studenten op alle aspecten van werk in een creatieve omgeving.

Onze studenten zullen uitgebreide kennis en technische vaardigheden kunnen ontvangen om te slagen in de film- en televisie-industrie.

Arthouse bioscoop op de campus

Onze studenten krijgen ook de unieke kans om de geweldige sfeer van een bioscoop op ware grootte te voelen, omdat de Warsaw Film School een professionele Cinema Elektronik bezit, een perfecte plek om hun examenprojecten te vertonen.

Prestaties

Studenten en afgestudeerden van de Warsaw Film School ontvangen prijzen op internationale filmfestivals, waaronder Oscar-nominaties.

Onze afgestudeerde Dorota Kobiela was genomineerd voor de Oscars 2018 voor "Loving Vincent". Dit was de tweede Oscar-nominatie waar onze afgestudeerden trots op kunnen zijn. De eerste werd in 2015 aan Tomasz Śliwiński gegeven voor zijn documentaire Kort onderwerp 'Onze vloek'.

ECTS

In overeenstemming met de ECTS-regels ontvangt de student 60 studiepunten voor het succesvol afronden van een voltijds academiejaar en 30 studiepunten voor een voorbij semester. Studenten zijn verplicht om 180 studiepunten te krijgen in de eerste studiefase.

vergoedingen

  • Aanvraagkosten: 50 EUR
  • Inschrijfgeld: 1000 EUR
  • Collegegeld: 5500 EUR per academiejaar

Beurzen

Onze tweede en derdejaars studenten krijgen de gelegenheid om zich kandidaat te stellen voor de studiebeurs. De beurs wordt toegekend voor academische prestaties, betrokkenheid bij schoolactiviteiten, creativiteit en leiderschap.

Beurzen worden elk academisch jaar vernieuwd.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Warsaw Film School was founded in 2004 by Polish film director, producer, and screenwriter Maciej Slesicki and one of the country's most popular actors, Boguslaw Linda. The academy is a unique film in ... Lees meer

Warsaw Film School was founded in 2004 by Polish film director, producer, and screenwriter Maciej Slesicki and one of the country's most popular actors, Boguslaw Linda. The academy is a unique film institution, one of three in the country to grant BA diplomas. Based in the capital of Poland, WFS is at the center of a film education hub, which also includes a film-profiled high school, secondary school, vocational college, arthouse cinema, and a production company. Lees Minder