BA Filmstudies

University of Southampton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA Filmstudies

University of Southampton

Van film- tot stille films tot muziek in film, deze BA Film Studies-opleiding biedt je alles wat je nodig hebt om de verschillende aspecten van film te begrijpen. Als filmstudent aan de University of Southampton , zul je de mogelijkheid hebben om jezelf onder te dompelen in een nieuwe cultuur door een semester, een jaar of een zomer door te brengen in een van onze internationale partnerinstellingen.

Programmastructuur

U kunt kiezen uit een breed scala aan innovatieve modules en kennis opdoen van de kritische theoretische debatten in filmstudies. Je hebt de mogelijkheid om 25 procent van je programma in een ander vak te nemen.

Jaren één en twee bieden een basis voor het lezen van films, waarin belangrijke debatten in de filmtheorie en de filmgeschiedenis worden behandeld.

Individueel begeleid proefschrift over een onderwerp naar keuze in jaar drie.

Typische toelatingseisen

A Niveaus: GCE A-niveau

 • AAB bij ABB inclusief een schriftelijk essay *
 • Kandidaten die de Extended Project Qualification (EPQ) nemen, krijgen ook een alternatief aanbod van één rang lager dan het standaardaanbod, afhankelijk van een A-cijfer in de EPQ.
 • We accepteren alle A-niveaus behalve Algemene Studies.

* Onze voorkeur gaat uit naar Engelse literatuur, Engelse taal en literatuur, geschiedenis, filosofie, filmstudies, recht, politiek, klassieke beschaving en religieuze studies.

IB: International Baccalaureate 32 punten overall, 16 op hoger niveau

International Foundation Year

Internationale studenten die momenteel niet aan onze toelatingseisen voldoen, kunnen mogelijk deelnemen aan deze cursus bij het succesvol afronden van ons International Foundation Year.

Typische cursusinhoud

 • Populaire filmgenres
 • Filmesthetiek
 • Cinema-voorgeschiedenis
 • Kritische theorieën, culturele geschiedenis
 • Wereldcinema
 • Hollywood
 • Europese film
 • cinematografie
 • Professionele oefening
 • Creatief schrijven / scenarioschrijven

Leren en beoordelen

Een humanitair diploma in Southampton biedt je de brede en gevarieerde leerervaring die je mag verwachten van een vooraanstaande onderzoeksuniversiteit. We zijn toegewijd om een ​​relevante, moderne en vooral aangename ervaring te bieden die ervoor zorgt dat je afstudeert met de vaardigheden en het inzicht die je nodig hebt om een ​​carrière in een aantal sectoren te beginnen.

Onder leiding van academisch personeel, zal uw onderwijs u toestaan ​​om deel te nemen en bij te dragen aan het toonaangevende onderzoek dat in Southampton wordt uitgevoerd, zoals het gebeurt. Onze medewerkers waarderen uw mening en standpunten: de lessen worden meestal gevolgd door een klein groepsgesprek, dat u de mogelijkheid biedt om ideeën en thema's te verkennen waarvan u vindt dat ze bijzonder relevant zijn. Je zult merken dat je intellectueel wordt uitgedaagd en wordt blootgesteld aan nieuwe ideeën, benaderingen en perspectieven. Het bezoeken van sprekers van internationale universiteiten en succesvolle professionals maakt regelmatig deel uit van onze lezingenreeks.

Je cursus zal ongelooflijk flexibel zijn om aan je persoonlijke doelen en doelstellingen te voldoen. Binnen je opleiding, zal er een breed en fascinerend aanbod zijn van modules gerelateerd aan onze specialismen, geleid door academici die gepassioneerd zijn over hun onderzoek en die je willen betrekken bij hun ervaring. Je kunt vakken kiezen die verder gaan dan je opleiding om de kennis en ervaringen te ontwikkelen waarvan je denkt dat ze je het beste zullen helpen in de carrière die voor je ligt. Elke module heeft een thuis in onze virtuele leeromgeving die als vertrekpunt dient om meer te weten te komen over elk onderwerp en onafhankelijk onderzoek te doen om je begrip tot een grotere diepte te ontwikkelen.

Je wordt beoordeeld door meer dan alleen essays en examens. Afhankelijk van de modules die u kiest, werkt u in groepen en teams; presentaties maken; stuur groepsprojecten in; ondernemen veldwerk; portefeuilles maken en grotere onderzoeksprojecten zoals proefschriften beheren. Je studieadviseur is beschikbaar om regelmatig en ondersteunend advies, begeleiding en feedback te geven over je voortgang.

Je zult de belangrijkste vaardigheden vinden die werkgevers zoeken, zoals tijdmanagement, probleemoplossing, teamwork, deadline en projectmanagement, cultureel bewustzijn, werken aan initiatief en onafhankelijk, relatievorming en analyse ingebed in je leren. Bovenal leer je ideeën en enthousiasme communiceren aan een breed publiek op een manier die relevant is en die ze kunnen begrijpen.

Onze cursussen hebben veel unieke en opwindende mogelijkheden, zoals het bezoeken van de Chawton House Library - het voormalige huis van Jane Austen, het Broadlands-archief met de papieren van Palmerston en Mountbatten, onderzoeksactieve veldwerkplaatsingen, stages op scholen en hogescholen als onderdeel van je studie zoals zoals internationaal schrijven in scholen, het studentenassociatieplan en onze uitgebreide projectbegeleidingsmodule. Al onze studenten hebben de mogelijkheid om een ​​semester, een jaar of een zomer door te brengen aan een van onze internationale partneruniversiteiten om een ​​nieuwe cultuur te ervaren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op February 10, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Southampton, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates