BA Global Liberal Arts

SOAS University of London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA Global Liberal Arts

SOAS University of London

BA Global Liberal Arts

Toelatingseisen

 • BTEC: DDM
 • Toegang tot HE: Minimaal 30 Level 3 Credits bij Distinction
 • Schotse Hoogers: AAABB
 • Schotse Advanced Highers: AAB
 • Ierse LC: 340 punten van 5 vakken van hoger niveau op graad C1 of hoger
 • Geavanceerde Plaatsing: 4 4 5 (Twee semesters - UCAS Groep A) plus US HSGD met GPA 3.0
 • Euro Bacc: 80%
 • Franse Bacc: 14/20
 • Duitse Abitur: 2.0
 • Italië DES: 80/100
 • Oostenrijk Mat: 2.0
 • Poolse Mat: Over het algemeen 75% inclusief 3 uitgebreide vakken

Interviewbeleid: Kandidaten met 'niet-standaard'-kwalificaties worden meestal uitgenodigd

Mode van bijwoning: Voltijds

De BA in Global Liberal Arts aan SOAS is breed, maar strenge, voor gemotiveerde studenten die willen een scala aan onderwerpen uit de kunst en geesteswetenschappen aan talen en sociale wetenschappen te verkennen. Het biedt een verfijnde begrip van de wereld als geheel, deskundige kennis van Azië, Afrika en het Midden-Oosten, en de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen op en na je diploma.

Elk jaar krijgt u een module te nemen van vier verschillende tracks. Vaardigheden en methoden modules leren kritisch denken, projectontwerp en onderzoeksmethoden. De wereldwijde spoor beschouwt de wereld als geheel, terwijl het verstrekken van disciplinaire training. De regionale spoor richt zich op bepaalde delen van de wereld, die het vierde spoor een aanvulling op, met de studie van een taal van een van deze regio's.

De mate is ontworpen om u het perspectief, specialistische kennis en vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in een breed scala van beroepen geven. Het zal het aanpassingsvermogen en de flexibiliteit die u nodig hebt in onze snel veranderende wereld te bieden.

Structuur

Het programma is ontworpen om breedte en diepte te garanderen, zodat u kennis te verwerven in een bepaalde discipline en omgeving, terwijl je aan te moedigen om deze te plaatsen in de bredere interdisciplinaire en mondiale context. Het is ook mogelijk om verschillende disciplinaire invalshoeken en / of regionale instellingen verkennen. Alle studenten krijgen de opleiding in de vaardigheden en methoden die ze nodig hebben om te slagen in hun gekozen intellectuele pad te verwerven.

Elk jaar krijgt u een module in vier verschillende tracks te nemen:

 • De track Skills and Methods richt zich op het verwerven van de kernvaardigheden die u nodig heeft om te slagen op universiteit en daarbuiten, voortgang van modules over mondelinge en kwantitatieve geletterdheid in het eerste jaar, door projectontwerp en onderzoeksmethoden in het tweede, naar een zelfstandig onderzoeksproject in uw laatste jaar.
 • Het Global Track bestaat uit een reeks modules die u vragen om de wereld als geheel te begrijpen en u een breed kader te bieden om uw eigen regio's van belang te plaatsen. Het is ook mogelijk het tweede jaar een bepaalde disciplinaire specialisatie ontwikkelen.
 • Het regionale spoor omvat modules die zich richten op een van de vijf regio's die we studeert aan SOAS - Afrika, het Nabije en het Midden-Oosten, Zuid-Azië, Zuidoost-Azië en Oost-Azië - evenals modules die zich richten op bepaalde landen. Het is mogelijk te concentreren op een gebied in uw mate, of verschillende gebieden van verschillende jaren te bestuderen.
 • Met de Taal Track kunt u de studie van een van de vele Aziatische of Afrikaanse talen die we aan SOAS aan het intermediaire niveau onderwijzen, voortzetten. Het is mogelijk om na het eerste jaar tot taal- of literatuur in vertaling in plaats van talen te leren indien gewenst.

Binnen elke track, modules zijn vooruitstrevend en leerresultaten cumulatief zijn, om ervoor te zorgen dat u de vaardigheden en kennis die je nodig hebt voor de aanvang van elke module. In overzicht, dus elk jaar zal er als volgt uitzien.

 • Jaar 1: twee modules op de verbale en kwantitatieve geletterdheid; een inleiding tot de wereldwijde studies; een inleidende regionale module; en een taalmodule.
 • Jaar 2: de projectontwerp en onderzoeksmethoden module; een tussenliggende wereldwijde module; een tussenliggende regionale module; en een taal eenheid, of van de taalkunde / literatuur in vertaling.
 • Jaar 3: de kernafstudeermodule; een geavanceerde wereldwijde module; een geavanceerde regionale module; en een taal eenheid, of van de taalkunde literatuur in vertaling.

Onderwijzen en leren

De BA Global Liberal Arts onderscheidt zich doordat de kern modules worden gegeven seminar-stijl, in een twee uur durende blok, een focus op de discussie en de toepassing van de vaardigheden en methoden in kwestie mogelijk te maken. Er zijn ook geen schriftelijke examens in deze modules. Ze worden in plaats daarvan getoetst uitsluitend door middel van cursussen, die peer review omvat en, in het tweede jaar, een groep project.

De werkvormen in de andere modules zal variëren, afhankelijk van het onderwerp en het niveau van de module, evenals het aantal leerlingen in de klas. Taalmodules worden meestal gegeven in kleine onderwijsgroepen. De meeste modules in de mondiale en regionale tracks zal worden onderwezen door een combinatie van hoor- en werkcolleges, meestal een uur per week van elk. Sommige modules zijn minder strikt verdeeld tussen college en de tutorial en kan worden onderwezen seminar-stijl. Studenten worden geadviseerd om afzonderlijke module pagina's voor meer detail te raadplegen.

Assessment in de wereldwijde, regionale en tracks taal kan een verscheidenheid aan vormen aannemen, eveneens afhankelijk van de module. De meeste modules gebruiken een combinatie van cursussen en schriftelijke examens. Taalmodules hebben de neiging om het gebruik van mondelinge evaluatie te maken. Sommige niet-taalmodules kunnen ook mondelinge presentaties en andere niet-schriftelijke vormen van beoordeling nodig.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Sept. 1, 2021
Dates
Sept. 2019
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Sept. 1, 2021