BA Honours in Animation

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Commerciële animatie is een snelgroeiende en levendige industrie, die een zeer breed scala aan lonende en fascinerende creatieve vacatures omvat. Deze spannende specialistische cursus stelt u in staat uw creatieve en fantasierijke vaardigheden te ontwikkelen terwijl u een gedegen kennis en begrip krijgt van animatieprocessen, technieken en kritische theorie.

De sterke nadruk op creatieve praktijken zal helpen om je vaardigheden in tekenen en ontwerpen te ontwikkelen, samen met de creatieve ontwikkeling en innovatie van ideeën die achtereenvolgens worden uitgedrukt. Deze vaardigheden, samen met de professionele praktijkaspecten van de cursus, zullen ervoor zorgen dat u het vertrouwen en de expertise hebt om te slagen in de branche, of dit nu als ontwerper, manager, producent of technicus is. Je ontwikkelt ook de overdraagbare en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor levenslange persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Gedurende de cursus zijn er mogelijkheden voor u om deel te nemen aan externe nationale en internationale wedstrijden en filmfestivals. De cursus wordt gegeven door een groot team van ervaren animatiebeoefenaars, personeel en branchebezoekers, en je werkt in speciale gespecialiseerde animatiestudio's met faciliteiten voor blauw scherm, rostrumanimatie, CGI, tekenen, stopframe, fi lm, fotografie, set building , geluid en video.

Succesvolle animators moeten flexibel zijn en zich kunnen aanpassen aan veranderende culturen en nieuwe initiatieven, en de cursus tracht deze vloeiendheid te weerspiegelen. Je zult snel je eigen oefening in animatie ontwikkelen en je zult worden aangemoedigd om te werken aan gedeelde initiatieven. Gebaseerd op de onlangs gerenoveerde Harrow Campus - de thuisbasis van de Westminster School of Media, Arts and Design - werk je samen met studenten uit de film, fotografie, muziek, mode en journalistiek, in een unieke creatieve broeikas.

Cursus team

Medewerkers hebben allemaal ervaring in de industrie en een scala aan creatieve specialismen - van stop-frame-animatie tot documentaires en grafische romans. Contacttijd met docenten is een prioriteit, dus houden we onze klasgroottes klein en geven we je de aandacht die je nodig hebt om de meest interessante projecten mogelijk te maken. We brengen de industrie het klaslokaal binnen met live projecten en wedstrijden - we weten dat er niets beters is dan je werk in de echte wereld te zien.

 • Sylvie Bringas - Senior docent
 • Julie Innes - Senior docent
 • Hotessa Laurence - Senior docent
 • Ronald Macrae - Senior Lecturer
 • Robert Morgan - Senior Lecturer
 • Tereza Stehlikova - Senior docent in stilstaand en bewegend beeld
 • Shaun McGlinchey - Senior docent

Toelatingseisen

Home / EU

A Niveaus - BB / CCC (minimum)

Internationaal baccalaureaat - 26 punten (minimum).

Pearson BTEC Level 3 Extended National Diploma - MMM, afhankelijk van het onderwerp en het algehele academische / vaardighedenprofiel.

Toegang tot HE Diploma - slaag in met 45 credits op niveau 3 met een minimum van 27 Level 3 credits op verdienste of onderscheiding, GCSE minimum cijfer 4 (Grade C in beoordelingssysteem voor 2017) in het Engels.

Als Engels niet je eerste taal is, zou je een IELTS-score van 6,0 moeten hebben, met een score van 5,5 in elk element.

Idealiter zou je geslaagd moeten zijn voor het BTEC Foundation Diploma in Art and Design, maar andere gelijkwaardige kwalificaties zijn welkom. Het is mogelijk dat je een portfolio met praktisch werk moet meenemen om te interviewen.

Internationale

 • Internationaal baccalaureaat - 26 punten (minimum)

Als Engels niet je eerste taal is, zou je een IELTS-score van 6,0 moeten hebben, met een score van 5,5 in elk element.

Idealiter zou je geslaagd moeten zijn voor het BTEC Foundation Diploma in Art and Design, maar andere gelijkwaardige kwalificaties zijn welkom. Het is mogelijk dat je een portfolio met praktisch werk moet meenemen om te interviewen.

Careers

stages

Animatie BA is een creatief diploma boordevol vakmanschap. Ons netwerk van succesvolle alumni verrijkt de cursus met gastdocenten en stages.

De creatieve sector floreert in Londen en onze banden met de industrie betekenen dat onze afgestudeerden een aantal fantastische kansen hebben neergezet. We zijn dol op ze terug te hebben als gastdocenten om over hun loopbaan te praten in speciale effecten, games ontwerpen en meeslepende applicaties.

 • Werkervaring bij RCA en NFTS

We werken nauw samen met het Royal College of Art en de National Film and Television School om onze studenten waardevolle werkervaring te bieden met hun bekroonde animatieproducties. Dit gebeurt in het 2e en 3e jaar van de cursus, en het is de perfecte introductie tot het werken aan een professioneel productieteam. Het is een geweldige kans om je naam te behalen op de aftiteling van een prijswinnende film!

 • Cartoon Network

Elk jaar krijgt een van onze alumni een stage bij Cartoon Network.

Loopbaanontwikkeling centrum

Ons Career Development Center is zojuist voorgedragen voor de Best University Careers Service in de National Undergraduate Employability Awards voor 2017.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, zijn wij er om u te helpen slagen.

In 2015-2016 hebben we meer dan 1.500 studenten geholpen bij het vinden van een baan in verschillende sectoren, met 250 werkgevers die deelnamen aan 14 on-campus vaardigheden en carrièresbeurzen.

Als Westminster-student heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • vind stages die gerelateerd zijn aan je opleiding
 • vinden van een baan in deeltijd / vakantie, stage en afstuderen, inclusief vrijwillige ervaring
 • internationale kansen vinden om uw inzetbaarheid te vergroten
 • werk effectief aan werkgevers
 • schrijf betere CV's en aanvraagformulieren
 • ontwikkel je sollicitatiegesprekken en zakelijke vaardigheden
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs
 • ontmoet werkgevers en ontdek uw carrièremogelijkheden tijdens onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen gedurende het hele jaar

Laatst bijgewerkt op jul 2019

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder