BA Honours in Fashion Merchandise Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Deze cursus is ontworpen om direct aan de behoeften van de detailhandel te voldoen en is ontwikkeld met uitgebreide input van de mode- en retailsector. Het blijft voldoen aan de behoeften van deze snel veranderende industrie, en onze afgestudeerden zijn zeer gewild gedurende hun loopbaan, met huidige afgestudeerden die werken bij Arcadia, ASOS, Aurora, John Lewis, Michael Kors, Reiss, River Island, Selfridges en Thomas Pink .

Bedrijven ondersteunen de cursus door middel van gastcolleges en stages, en werken samen met de studenten aan branchegerelateerde projecten. We houden een jaarlijks netwerkevenement waar studenten kunnen praten met vertegenwoordigers van een dwarsdoorsnede van retailers, en onze docenten hebben allemaal een succesvolle loopbaan in de detailhandel gehad en begrijpen het belang van de rol van merchandisers in de branche volledig.

Cursus structuur

De volgende onderwerpen zijn indicatief voor wat u in deze cursus zult studeren.

Jaar 1

Je ontwikkelt een goed begrip van de detailhandel en waar de merchandisingfunctie zit in relatie tot andere rollen, samen met het verkrijgen van inzicht in de verantwoordelijkheden die bij de merchandiser liggen. Je wordt ook ondersteund bij de overgang naar universitair niveau; het vermogen om te onderzoeken, analyseren, evalueren en presenteren van informatie zal allemaal worden onderwezen.

Onderwerpen van onderzoek zijn onder meer:

 • Fashion Marketing
 • Introductie tot de mode-merchandise industrie
 • London Fashion
 • De rol van kopers en merchandisers in de mode-industrie
 • Studievaardigheden voor Fashion Merchandise Management

Kredietniveau 4

Jaar 2

Ter voorbereiding op de eenjarige bedrijfsstage neemt u modules die u in staat stellen om deze waardevolle kans maximaal te benutten en waarde toe te voegen aan het bedrijf waar u werkt.

Onderwerpen van studie:

 • Modetrends
 • Voorbereiding op werk in merchandising

Tijdens het jaar wordt u een tutor toegewezen en worden presentaties en een bedrijfsrapport beoordeeld in de module Business Experience. Je krijgt aanzienlijke en voortdurende ondersteuning om een stage te verzekeren; uiteindelijk bent u verantwoordelijk voor het veiligstellen van de werkgelegenheid voor het jaar. Het jaar van plaatsing is onderworpen aan een jaarlijkse universiteitskosten.

Na de voltooiing van het jaar kunt u in het VK blijven en onderwerpen bestuderen, waaronder:

 • Modepromotie
 • Wereldwijde detailhandel
 • Visuele merchandise
 • Textiles

In aanmerking komende studenten kunnen een aanvraag indienen bij een van onze uitwisselingspartners voor een semester in het buitenland in Amerika (New York of Virginia), Canada, Hong Kong of Australië, waar aanvullende modules zullen worden bestudeerd. New York-opties bevatten vaak stage-modules die altijd erg populair blijken te zijn.

Kredietniveau 5

Jaar 4

Je krijgt de mogelijkheid om modules te volgen die beide voortbouwen op je stage-ervaring en je een mate van specialisme gunnen passend bij het door jou gekozen carrièrepad.

Naast je Major Project - een jaar durende, diepgaand stuk van de originele studie onder begeleiding van een tutor - zijn de studierichtingen onder meer:

 • Commerciële vaardigheden
 • Mode consumentengedrag
 • Modemerken
 • Mode Ondernemerschap
 • Global Fashion Sourcing
 • Luxe modemanagement
 • Duurzame mode
 • De veranderende business van retail

Kredietniveau 6

Toelatingseisen

UK

 • A Levels - BBC
 • Internationaal baccalaureaat - minimaal 28 punten
 • Pearson BTEC Level 3 Extended National Diploma - DDM
 • Toegang tot HE Diploma - slaag in met 45 credits op niveau 3 met een minimum van 33 Level 3 credits op verdienste of onderscheiding. GCSE minimum graad 4 (rang C in beoordelingssysteem vóór 2017) in wiskunde en Engels.

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u een IELTS van 6,5 hebben met ten minste 6,0 voor elk element. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een interview.

EU / International

 • Internationaal baccalaureaat - minimaal 28 punten

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u een IELTS van 6,5 hebben met ten minste 6,0 voor elk element. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een interview.

Carriere

Afgestudeerden van de cursus werken als merchandisers en senior merchandisers met belangrijke High Street-merken. Ze werken binnen de sourcing- en supply chain-functies en bouwen carrière bij grote leveranciers.

Sommigen hebben hun eigen bedrijf opgezet en genieten ervan om hun eigen bedrijf in de sector te ontwikkelen. Ze werken mogelijk aan sociale compliance en aan het handhaven en verbeteren van de ethische normen van de industrie.

Sommige van onze oud-studenten werken in PR en Marketing. We hebben alumni in retailbedrijven zoals Harrods, Fenwick, Selfridges, Arcadia, Next, River Island, ASOS, Jack Wills en nog veel, veel meer.

Onze afgestudeerden zijn werkzaam in een van de grootste werkgelegenheidssectoren in het Verenigd Koninkrijk en bouwen de ervaring en netwerken op die ze nodig hebben voor succes.

'De cursus gaf me niet alleen de ervaringen en kansen die nodig zijn om mijn carrière in de mode-industrie te beginnen, maar heeft me ook de onschatbare denkprocessen en vaardigheden geleerd die nodig zijn om het hoofd te bieden aan wat de toekomst van kopen en merchandising vereist. Ik vond mijn stagejaar op River Island van onschatbare waarde en de ondersteuning door cursusmedewerkers was ongeëvenaard. De cursus wordt binnen de industrie erkend voor het produceren van hoogwaardige afgestudeerden en ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een carrière in de modewinkel. ' - Cheyenne Meehan, afgestudeerd juni 2016, River Island

Laatst bijgewerkt op jul 2019

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder