BA Honours in International Business

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Er zijn spannende mogelijkheden voor afgestudeerden die met vertrouwen kunnen werken in de geglobaliseerde bedrijfsomgeving van vandaag. De vierjarige versie van deze cursus omvat een jaar in het buitenland in Europa, Azië, Australië of de VS, waardoor u een waardevol inzicht krijgt in de universitaire bedrijfsleerervaring van een ander land en een bredere culturele omgeving. Afhankelijk van uw taalvaardigheden, kunt u uw jaar in het buitenland studeren aan een van onze partnerinstellingen waar bedrijfsonderwerpen in het Engels of in de nationale taal worden gegeven. In sommige gevallen kun je ervoor kiezen om studeren in het buitenland te combineren met een buitenlandse stage.

De cursus zal je voorzien van de kennis, inzicht en academische vaardigheden om een carrière in het internationale bedrijfsleven na te streven, of doorgaan met postdoctorale studie. Je zult ook de specialistische kennis, vaardigheden en capaciteiten ontwikkelen die je nodig hebt om proactief en creatief te reageren op hedendaagse zakelijke problemen en de uitdagingen van de wereldwijde zakelijke omgeving.

De cursus richt zich op actief leren van studenten, door middel van seminars, workshops, probleemgestuurd en blended learning, ontworpen om je interesse te wekken en om je leren te promoten.

Evaluatiemethoden omvatten essays, rapporten, presentaties en casestudy's, evenals tijdgecontroleerde in-class tests en examens.

Cursus structuur

De volgende onderwerpen zijn indicatief voor wat u in deze cursus zult studeren.

Jaar 1

Onderwerpen van onderzoek zijn onder meer:

 • Communicatie voor wereldwijd zakendoen
 • Stichtingen van boekhouding en financiën
 • Wereldwijde bedrijfsomgeving
 • Inleiding tot Management
 • Marketing voor internationaal zakendoen

Je hebt ook de mogelijkheid om een optionele module te volgen die je vaardigheden verbreedt of je helpt om meer diepgaande kennis van je vakgebied op te doen; uw optiemodule kan een vreemde taal zijn.

Kredietniveau 4

Jaar 2

Onderwerpen van onderzoek zijn onder meer:

 • Internationale zakelijke praktijk
 • Internationaal bedrijfsonderzoek
 • Internationale financiële analyse
 • Organisatorisch gedrag

Plus een optie van Digital Business, International Business Law of andere zakelijke gebieden, waaronder talen.

Kredietniveau 5

 • Werkervaring of studie in het buitenland

Tussen jaar 2 en jaar 3 kun je ervoor kiezen om een jaar lang Engelstalige cursussen te volgen bij een van onze overzeese partnerinstellingen. Momenteel kun je een jaar in het buitenland studeren (of een combinatie van werk en studie) in Frankfurt, Kopenhagen, Madrid, Parijs en andere locaties, waaronder Brisbane, Sydney (Australië), Hong Kong, Japan, Canada en de VS. Er zijn ook veel mogelijkheden voor mensen met de juiste taalvaardigheden om in de lokale taal te studeren in onder andere Frankrijk, Duitsland en Spanje. Je kunt er ook voor kiezen om je jaar in het buitenland op te splitsen in een uitwisseling voor het eerste semester en een stage van het tweede semester, beide uitgevoerd in het buitenland of een stagejaar in het buitenland.

Als alternatief, tussen jaar 2 en jaar 3, kunt u een eenjarige, full-time zakelijke plaatsing als Professional Experience Year binnen het VK ondernemen. Afgelopen studenten hebben stages voltooid in verschillende prestigieuze organisaties, waaronder Barclays Bank, British Airways, Disney UK, IBM en de NHS, maar ook in kleinere bedrijven.

Jaar 3

Onderwerpen van onderzoek zijn onder meer:

 • Internationale economie

 • Wereldwijd strategisch management
 • Internationale zakelijke dissertatie
 • Internationaal projectmanagement

Plus een optie van Comparative International Management, International Financial Management, Global Marketing Management of andere zakelijke gebieden, waaronder talen.

Kredietniveau 6

Toelatingseisen

UK

Een van de volgende (of gelijkwaardige kwalificaties):

 • A Levels - BBC
 • Internationaal baccalaureaat - 28 punten
 • Pearson BTEC Level 3 Extended National Diploma - DMM
 • Toegang tot HE Diploma - slaag in met 45 credits op niveau 3 met een minimum van 33 Level 3 credits op verdienste of onderscheiding

Naast een van bovenstaande, moet u beschikken over:

 • GCSE minimum graad 4 (Grade C in beoordelingssysteem voor 2017) in wiskunde en Engels.

Als uw eerste taal geen Engels is, moet u over het algemeen een IELTS-score van 6,0 hebben, met een score van 5,5 in elk element.

EU / International

 • Internationaal baccalaureaat - 28 punten

Als uw eerste taal geen Engels is, moet u over het algemeen een IELTS-score van 6,0 hebben, met een score van 5,5 in elk element.

Careers

Afgestudeerden van deze graad hebben een succesvolle baan gevonden in diverse sectoren, zoals internationale bedrijfsontwikkeling, bedrijfsadvies, investment banking, human resource management en marketing.

Steeds meer studenten vorderden om verder te studeren over afstuderen: het volgen van beroepskwalificaties of het doorgaan naar een gespecialiseerde Masters-graad.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder