BA Honours in bedrijfsmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Zakelijk succes vereist een breed scala aan kennis en vaardigheden. Door theorie en praktijk samen te brengen, kunt u met deze cursus de visie, innovatie en dynamiek ontwikkelen die nodig is in de hedendaagse zakenwereld.

Met de graad Business Management kun je de mate van je keuze opbouwen door te studeren voor een algemene bedrijfsprijs of je te specialiseren in een van de zeven zakelijke gebieden: boekhouding, economie, ondernemerschap, financiën, personeelsbeheer, wettelijke regelgeving of marketing.

De cursus biedt je ook de mogelijkheid om Pathway aan het einde van het eerste jaar te wijzigen, zodat je je kunt specialiseren als je dat op dat moment wilt. Je kunt ook aan het einde van het tweede jaar overstappen naar de algemene Pathway .

Tijdens de cursus krijgt u een breed scala aan zakelijke kennis en vaardigheden waarmee u een carrière in de private of publieke sector kunt nastreven. Je hebt ook de juiste vaardigheden en het vertrouwen om je eigen bedrijf te ontwikkelen.

Cursus structuur

De volgende onderwerpen zijn indicatief voor wat u in deze cursus zult studeren.

Jaar 1

Onderwerpen van onderzoek zijn onder meer:

 • Grondslagen voor boekhouding en financiën
 • Analyse en beheer van informatie
 • Wereldwijde bedrijfsomgeving
 • Marketingprincipes
 • Mensen en organisaties

Je hebt ook de mogelijkheid om een optionele module te volgen die je vaardigheden verbreedt of je helpt om meer diepgaande kennis van je vakgebied op te doen. Uw optiemodule kan een vreemde taal zijn.

Kredietniveau 4

Jaar 2

Onderwerpen van onderzoek zijn onder meer:

 • Activiteiten
 • Mensen begeleiden
 • Zakelijke besluitvorming
 • London Business

U kunt ook kiezen uit twee opties: Business Ethics en Corporate Social Responsibility, Legal Aspects of Employment, Project Management, Sports Marketing, Web-enabled Business of andere bedrijfsactiviteiten. Je hebt ook de mogelijkheid om een module van andere faculteiten van de universiteit te studeren, inclusief een vreemde taal.

Kredietniveau 5

 • Optionele stage / studie in het buitenland jaar

Tussen jaar 2 en jaar 3 kun je een optionele stage of studiejaar in het buitenland volgen. Het stagejaar is een eenjarige fulltime bedrijfsstage. Afgelopen studenten hebben stages afgerond in verschillende kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) en prestigieuze organisaties, waaronder Barclays Bank, British Airways, Disney UK, IBM en de National Health Service (NHS). Met het studiejaar in het buitenland kun je een studieprogramma volgen bij een van onze partnerinstellingen, waardoor je de mogelijkheid hebt om het leven in een ander land te ervaren en Business te leren vanuit een ander cultureel oogpunt.

Je kunt er ook voor kiezen om je jaar in het buitenland op te splitsen in een uitwisseling op het eerste semester en een stage in het tweede semester, beide uitgevoerd in het buitenland.

Jaar 3

Onderwerpen van onderzoek zijn onder meer:

 • Wereldwijd strategisch management
 • Duurzaam ondernemen
 • Innovatie en creativiteit
 • Huidige thema's in Business en Management

U kunt ook kiezen uit twee opties: vergelijkend internationaal management, consumentenbescherming, digitale analyse, interactieve en digitale marketing, project- en programmabeheer, sociale media voor bedrijven of andere bedrijfstakken. Je hebt de mogelijkheid om een module van de hele universiteit te studeren, inclusief een vreemde taal.

Kredietniveau 6

Toelatingseisen

UK

Een van de volgende (of gelijkwaardige kwalificaties):

 • A Levels - BBC
 • Internationaal baccalaureaat - 28 punten
 • Pearson BTEC Level 3 Extended National Diploma - DMM
 • Toegang tot HE Diploma - slaag in met 45 credits op niveau 3 met een minimum van 33 Level 3 credits op verdienste of onderscheiding

Naast een van bovenstaande, moet u beschikken over:

 • GCSE minimum graad 4 (Grade C in beoordelingssysteem voor 2017) in wiskunde en Engels.

Als uw eerste taal geen Engels is, moet u over het algemeen een IELTS-score van 6,0 hebben, met een score van 5,5 in elk element.

EU / International

 • Internationaal baccalaureaat - 28 punten

Als uw eerste taal geen Engels is, moet u over het algemeen een IELTS-score van 6,0 hebben, met een score van 5,5 in elk element.

posities

Als je een bachelordiploma aan de Westminster Business School volgt, kun je ervoor kiezen om een jaar te stoppen met je studie in je derde jaar om een stage te doen.

Een stagejaar is een geweldige manier om praktische werkervaring op te doen in een branche die relevant is voor je studie. Het verhoogt je zelfvertrouwen en vaardigheden en vergroot je inzetbaarheid. Het geeft je de kans om de theoretische technieken die je tijdens je bacheloropleiding tot nu toe hebt geleerd, toe te passen op een echte zakelijke omgeving terwijl je werkt als lid van een gevestigde organisatie.

Laatst bijgewerkt op jul 2019

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder