BA Honours in televisieproductie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Dit is een praktijkgerichte cursus die wordt gegeven door professionals uit de omroepbranche, die kritische analyse combineren met praktijkgerichte praktische vaardigheden. De cursus richt zich op hoe televisieprogramma's worden bedacht, geproduceerd, in gebruik genomen en gedistribueerd in een digitale uitzending en een omgeving met meerdere platforms. Studenten werken in een digitale workflow die een enkele camera en multi-camera studio-productiemodi ondersteunt en produceren programma's in alle genres; van documentaire en dramaseries tot tv-commercials en shows voor amusementsstudio's.

Praktische vaardigheden in bewerking, camerabewerkingen, geluidsopname, belichting en grafische afbeeldingen worden ondersteund door een kritische analyse van de steeds veranderende geglobaliseerde uitzend- en digitale media-industrie. Deze cursus is bedoeld om je voor te bereiden op de uitdaging van een multi-skilled, gemengde portfolio carrière, en onze afgestudeerden hebben een hoge participatiegraad in veel verschillende rollen en aspecten van de media-industrie, waaronder de kindertelevisie, dramaseries, muziekvideo-productie, sportuitzendingen, studio-entertainmentproducties, tv-commercials, de filmindustrie en de zakelijke televisiesector. Je krijgt ook de overdraagbare en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor levenslange persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Onze studenten hebben de afgelopen jaren Royal Television Society-prijzen gewonnen in de categorieën Entertainment en Documentaire, en onze afgestudeerden zijn gegaan om te werken bij alle grote terrestrische, digitale en satellietomroepen, evenals bij grote onafhankelijke productiebedrijven, waaronder de BBC, ITV, Channel 4 , Disney, IMG, Endemol, Sky Sports en Turner Broadcasting.

Professionele erkenning

Deze cursus biedt branchegericht lesgeven en wordt onderschreven door ScreenSkills, het expertisecentrum van de schermgebaseerde creatieve industrieën in het Verenigd Koninkrijk.

Toelatingseisen

UK

 • Een niveau - BBB
 • Internationaal baccalaureaat - minimaal 28 punten
 • Pearson BTEC Level 3 Extended National Diploma - DDM
 • Toegang tot HE Diploma - slaag in met 45 credits op niveau 3 met een minimum van 36 Level 3 credits op verdienste of onderscheiding

Naast een van bovenstaande, moet u beschikken over:

 • GCSE's - minimum graad 4 in wiskunde en Engels (rang C in beoordelingssysteem vóór 2017)

Als Engels niet uw eerste taal is, hebt u mogelijk een IELTS van ten minste 6,5 in het algemeen nodig met ten minste 6,0 schriftelijk.

EU / International

 • Internationaal baccalaureaat - 28 punten (minimum)

Als Engels niet uw eerste taal is, hebt u mogelijk een IELTS van ten minste 6,5 in het algemeen nodig met ten minste 6,0 schriftelijk.

Careers

Carriere

Van het maken van webcontent, bedrijfsproductie, het verstrekken van ngo-media tot commercials en adverteren, onze studenten slagen erin de vaardigheden te verwerven om op alle gebieden van de omroeptelevisie te werken. Onze afgestudeerden vinden ook vaak werk in de muziek- en filmindustrie en vele anderen blijven in de academische wereld of gaan naar de National Film School (NFS).

Bijna alle afgestudeerden beginnen te werken als hardlopers bij televisie- of mediabedrijven, meestal in rollen die zijn vastgelegd via ons actieve werkervaringsprogramma.

We hebben momenteel twee afgestudeerden die leiding geven aan Good Morning Britain, van wie er een de rol binnen 2 jaar na afstuderen veilig stelde. We hebben ook afgestudeerden die werken met BBC Engineering, Tiger Aspect, Endemol, Syco, Disney, Google, ITV Studios, Cartoon Network, London Live, Freemantle, Getty Images, CTV Outside Broadcast, Objective Productions, MUFC en Southampton FC.

Maar het is het meest indrukwekkende arbeidsaanbod. Cinematografen, redacteuren, producenten, onderzoekers, geassocieerde producenten, planners, regisseurs, geluidsrecordisten, een WK 2014, CIR-ingenieurs, productiecoördinatoren en natuurlijk hardlopers.

Loopbaanontwikkeling centrum

Ons Career Development Center is zojuist voorgedragen voor de Best University Careers Service in de National Undergraduate Employability Awards voor 2017.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, zijn wij er om u te helpen slagen.

In 2015-2016 hebben we meer dan 1.500 studenten geholpen bij het vinden van een baan in verschillende sectoren, met 250 werkgevers die deelnamen aan 14 on-campus vaardigheden en carrièresbeurzen.

Als Westminster-student heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • werkplaatsen vinden gerelateerd aan je opleiding,
 • vinden van banen in deeltijd / vakantie, stages en afstuderen, inclusief vrijwillige ervaring,
 • internationale kansen vinden om uw inzetbaarheid te vergroten,
 • werk effectief aan werkgevers,
 • schrijf betere CV's en aanvraagformulieren,
 • ontwikkel je sollicitatiegesprek en zakelijke vaardigheden,
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs,
 • ontmoet werkgevers en ontdek uw carrièremogelijkheden tijdens onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen gedurende het hele jaar.

Laatst bijgewerkt op jul 2019

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder