BA Hons in Design (Multimedia)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van de Bachelor of Arts Honours in Design (Multimedia) bereidt studenten voor op op onderzoek gebaseerde postdoctorale studie en toegang tot een ontwerpcarrière door studenten in staat te stellen creatieve oplossingen te bedenken voor complexe problemen binnen een specialistisch ontwerpgebied en om onderzoek uit te voeren en erover te rapporteren onder begeleiding.

Over UJ Arts & Culture

UJ Arts & Culture is een afdeling van de Faculteit Kunst, Design & Architectuur (FADA). Het produceert en presenteert programma's van wereldklasse voor studenten en professionele kunsten, afgestemd op de UJ-visie van een internationale universiteit naar keuze, verankerd in Afrika, die de toekomst dynamisch vormgeeft. Op alle vier UJ-campussen wordt een robuust aanbod van kunstplatforms aangeboden voor studenten, personeel, alumni en het grote publiek om opkomende en gevestigde Pan-Afrikaanse en internationale kunstenaars uit het volledige spectrum van de kunst te ervaren en erbij betrokken te zijn. Volg voor regelmatige updates over het UJ Arts Center @UJArtsCentre op Twitter of bezoek de Facebook-pagina Arts & Culture van de University of Johannesburg . Bel 011559 4674/3058 voor algemene vragen.

Aan de University of Johannesburg “The Future. Opnieuw bedacht. ' is niet zomaar een pakkende zin

De instelling neemt het voortouw in heel Afrika in het 4e Industriële Revolutie Denken, de toekomst opnieuw vormgevend voor alle disciplines 4IR is de volgende golf van industrialisatie die we moeten begrijpen en vormgeven om de toekomst van dit land - en het Afrikaanse continent - op te bouwen zo rijkelijk verdiend. 4IR gaat niet alleen over robotica en automatisering; het gaat over de vooruitgang van de samenleving om mensen in hun kracht te zetten en generaties te verheffen.

Terwijl de wereld vooruitgaat naar de 4e industriële revolutie, doet UJ dat ook met "Education 4IR" - het 4IR-denken en -technologie in het curriculum brengen in verschillende cursussen en met behulp van innovatieve blended learning-technologieën. Dit betekent dat afgestudeerden van UJ beter voorbereid zijn op de toekomst van het bedrijfsleven en de industrie, aangezien AI en 4IR een grotere rol spelen in onze manier van leven en werken.

Aan de University of Johannesburg is het onze plicht om de toekomstige leiders van ons land trots en moedig te omhelzen en te navigeren door de onvoorstelbare complexiteit van 4IR, zodat ze ten volle kunnen profiteren en een betere morgen kunnen leveren. Toekomstige leiders zoals jij! Hier leiden we een moedig gesprek; het ontwerp van een nieuwe morgen duwen en vormgeven. Hier ondernemen we actie en bouwen we aan de nieuwe wereld.

Toelatingseisen:

Een passend bachelordiploma met een aanbevolen minimum van 60% voor alle laatste jaarmodules.

Duur van het programma:

  • 1 jaar voltijds
  • 2 jaar parttime

Contact details:

Naam: mevrouw adele maritz
Tel: 011559 1126 / e-mail: fadapg@uj.ac.za

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder