BA Hons in Industrial Psychology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van de kwalificatie is het ontwikkelen van de toegepaste competentie van de student in het analyseren, interpreteren en begrijpen van industriële psychologieprincipes en methoden. Het ontwikkelt verder de intellectuele, onderzoeks- en professionele vaardigheden van de student. De kwalificatie bereidt studenten voor op een zinvolle bijdrage aan interventies op het gebied van human resource acquisitie, gebruik en ontwikkeling van organisaties. Een afgestudeerde industriële psychologie zal in staat zijn om post-honours training en stageprogramma's in psychometrie aan te vragen. Door het afronden van een dergelijke stage kunnen ze zich als psychometrie registreren bij het Professional Board for Psychology of the Health Professions Council of South Africa (HPCSA).

Toelatingseisen

Een potentiële student moet in het bezit zijn van een acceptabele Baccalaureus-graad op NQF niveau 6 met industriële psychologie als hoofdvak (dwz industriële psychologie 1, 2 en 3), of het equivalent daarvan. Gemiddeld 65% geeft een potentiële student de mogelijkheid om de Honours-cursus aan te vragen. Blootstelling aan een formele onderzoeksmodule op bachelorniveau is essentieel. Blootstelling aan een formele module (s) in Human Resource Management en / of Psychologie en / of Business Management is een aanbeveling.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Contact details

Naam: mevrouw J Sitemele
Tel: 27 (0) 11 559 2185 / e-mail: joycesi@uj.ac.za

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder