BA Hons in het Frans

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze BA Honours in French promoot de diepgaande studie van Franstalige en Franse literatuur. Wij zijn gespecialiseerd in de studie van specifieke genres zoals autobiografie en de experimentele roman, en van specifieke periodes, zoals het Franse theater uit de twintigste eeuw. Studenten kunnen zich ook richten op vertaalstudies of literatuurbelangen combineren met vertaalbelangen (Frans / Engels; Engels / Frans).

Toelatingseisen

Studenten die zich willen inschrijven voor het Honours-programma in het Frans, moeten ten minste drie jaar Frans hebben voltooid, waarvan er één gelijk moet zijn aan een universitair diploma van een derde jaar volgens de criteria van de Senaat. De voorzitter van het Franse Departement moet ervan overtuigd zijn dat de kennis van de kandidaat-student voldoende is om het Honours-programma succesvol af te ronden. Kennis van het Latijn is een aanbeveling.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Contact details

Naam: Prof WA Kabwe-Segatti
Tel : 011559 2757 / e-mail: desirew@uj.ac.za

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder