BA Hotel en restaurant management

IUBH Killarney Campus

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA Hotel en restaurant management

IUBH Killarney Campus

Combineer theorie en praktijk

Ons Hotel en Restaurant Management-programma in Killarney, Ierland combineert praktijkgerichte cursussen met praktijkervaring op het werk. Naast belangrijke theoretische kennis op het gebied van keuken

feiten

Elk studiejaar heb je twee theoretische termen op de campus (van oktober tot april) en een praktische periode in een lokaal horecabedrijf in het hoogseizoen tussen mei en september.

  • DEGREE: Bachelor of Arts (BA)
  • DUUR: 9 termen (3 jaar)
  • KREDIETEN: 180 ECTS
  • Taal Engels
  • TYPE STUDIE: voltijds
  • INTERSHIP: 3
  • CAMPUS: Killarney
  • INTAKE: Herfst *

Gebruik de studie

Het duale studiemodel is uiterst succesvol gebleken - als een perfecte mix van theoretische studies en praktische ervaring. In Duitsland hebben duale programma's 97% inzetbaarheid opgeleverd voor afgestudeerden en hebben de afgelopen 8 jaar een groeipercentage van 500% laten zien. Veel van dit succes berust op de hoge normen die we stellen aan onze faculteit, onze actief-lerende aanpak en curricula met praktische relevantie, evenals consistente feedback van bedrijven uit ons bedrijfsnetwerk. In Killarney, Ierland bieden we u twee mogelijkheden om te studeren in ons duale model:

Overeenstemmend proces met IUBH-ondersteuning - Studie

Wanneer u op zoek bent naar het juiste bedrijf voor uw praktische betrekking, staat u er niet alleen voor. Wij ondersteunen u actief bij het vinden van een bedrijf in de regio van Killarney. We kunnen putten uit een goed ontwikkeld netwerk en samenwerken met talloze oefenpartners, die vrije plaatsen hebben voor onze studenten. Uw bedrijf betaalt meestal het collegegeld voor u.

Zelf een bedrijf vinden - op de Campus

Als u wilt, kunt u natuurlijk ook uw partner vinden voor het praktisch werk in uw eentje - wereldwijd. In dit geval breng je de wintermaanden in Killarney door om je theoretische studiemodules te voltooien en kun je vrij kiezen waar je je praktische studieonderdelen in de zomer wilt doen. Praat met uw bedrijf over een mogelijke aanname van het collegegeld.

Inzetbaarheid: het belangrijkste probleem voor internationale studenten

Onderzoeksresultaten zijn indrukwekkend: internationale studenten zijn er steeds meer op gebrand vaardigheden te verwerven met praktische relevantie, zodat ze direct na hun afstuderen een baan kunnen vinden. Wereldwijd is IUBH een van de toonaangevende universiteiten op het gebied van partnering van bedrijven voor duale studies en het is de beste plaats voor het garanderen van inzetbaarheid.

Gezien de dynamiek van de hotellerie, zijn er tal van mogelijkheden voor uitdagende banen en geweldige carrières. Onze afgestudeerden nemen posities in een breed scala van functies, zoals regionale marketing manager, international business developer, marketing strategy manager of project manager.

Wat zijn de professionele vooruitzichten in Hotel

Na het afstuderen heb je een breed scala aan mogelijkheden om je carrière te starten. Potentiële werkgevers zijn internationale hotelketens, vakantie- en clubresorts, congres- en beursorganisatoren, bedrijfsadviesbureaus of gespecialiseerde dienstverleners in de horeca. Als manager in een hotelbedrijf bijvoorbeeld, werk je in personeelszaken, in de frontoffice of, na een paar jaar professionele ervaring, in strategisch management. Je berekent prijzen, zorgt voor een uitstekende servicekwaliteit en maakt conceptuele plannen voor de verdere ontwikkeling van het hotel. Je kunt ook werken op het gebied van marketing, verkoop en public relations of je specialiseren in eten

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 11, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
8,875 EUR
Locations
Ierland - Killarney, County Kerry
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Ierland - Killarney, County Kerry
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Gintare | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Ganesh | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Szabina | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Serge | IUBH Campus Studies