BA in Accounting

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Accounting

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

De fundamentele Degree in Accounting begint met een voorbereidende cycle management, en maakt het mogelijk om zich te specialiseren in de boekhouding in het 3e jaar. Deze training kunt u een Master in Accounting na te streven. Controle, audit en consulting en / of de voorbereiding van de audit of zelfs coaching en business consulting functies.

licentie geteld

De licentie in Management - Accounting specialty geeft je algemene kennis in Management, met de wet concepten, economie ... te begrijpen en de werking van ondernemingen en organisaties te analyseren. U zal zich specialiseren in de handel door een eerste theoretische opleiding gegeven door academici, maar ook praktisch met accountants van reputatie. specialiteit modules en gespecialiseerde certificeringen: Inleiding tot SAP CO module in management control, interne audit ... bereidt u met praktische cases in accounting, audit en consulting.

Met deze licentie kunt u een Master na te streven CCA bereidt de nationale competitie van de CES auditing of te houden management en consulting posities in filialen van ondernemingen, of om de noodzakelijke certificeringen CO / FI besteden SAP om expert te worden ...

Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Tunesië - Tunis, Tunis
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Tunesië - Tunis, Tunis
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan