BA in BMus (Hons) jazz

Royal Welsh College of Music & Drama

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in BMus (Hons) jazz

Royal Welsh College of Music & Drama

BA in BMus (Hons) Jazz

Toegang tot het BMus (Hons) Jazz cursus is door de auditie. We verwachten instrumentale en vocale kandidaten in staat zijn een uitstekende technische faciliteiten en een muzikale / stilistisch bewust benadering van de prestaties, met inbegrip improvisatie aan te tonen.

&nbsp

Kandidaten die succesvol zijn op auditie worden meestal verwacht dat zij minstens twee A-Levels, inclusief muziek, in de rang C of hoger, of een gelijkwaardig diploma te krijgen voorafgaand aan de invoer.

&nbsp

Gelijkwaardige kwalificaties zijn onder andere Schotse Highers, BTEC National Diploma / Certificaat, WBQ, International Baccalaureate, Advanced GNVQ, AVCE of Advanced diploma (niveau 3) en de internationaal erkende diploma's. ABRSM theorie kwalificaties op Grade VI of hoger kan ook worden beschouwd als een alternatief voor A-Levels.

&nbsp

In ieder geval is de minimale voorwaarden voor een aanbod van een plaats op basis van individuele programma en kan hoger zijn dan de minimum te eisen hierboven vermeld.

&nbsp

International aanvragers wier eerste taal niet Engels moet een erkende Engels taal opleiding, bijv. IELTS, TOEFL of gelijkwaardig te krijgen. Voor de BMus (Hons) Jazz Natuurlijk moet u een algemene IELTS 5.5 bereiken met niet lager dan 5,5 in lezen, schrijven, luisteren of spreken componenten (of een gelijkwaardige opleiding).

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates