BA in BMus (Hons) muziek

Royal Welsh College of Music & Drama

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in BMus (Hons) muziek

Royal Welsh College of Music & Drama

BA in BMus (Hons) Muziek

Toegang tot het BMus programma's is door de auditie (of door interview voor componisten en creatieve muziektechnologie aanvragers). Als richtlijn voor de minimale normen voor binnenkomst, verwachten we dat instrumentale en vocale kandidaten in staat zijn om muzikale mogelijkheden gelijkwaardig is aan die nodig is om een ​​onderscheid te maken op ABRSM Grade VIII te krijgen aan te tonen. Componisten en Creative Music Technology kandidaten zal worden gevraagd om voorbeelden van hun creatieve werk te sturen om te bespreken tijdens het gesprek.

&nbsp

Kandidaten die succesvol zijn op auditie / interview worden meestal naar verwachting minstens twee A-niveaus, inclusief muziek, in de rang C of hoger (of gelijkwaardig diploma) te krijgen voorafgaand aan de invoer. Gelijkwaardige kwalificaties zijn onder andere Schotse Highers, BTEC National Diploma / Certificaat, WBQ, International Baccalaureate, Advanced GNVQ, AVCE of Advanced diploma (niveau 3) en de internationaal erkende diploma's.ABRSM theorie kwalificaties op Grade VI of hoger kan ook worden beschouwd als een alternatief voor A Levels. In ieder geval zijn de minimale voorwaarden voor een aanbod van een plaats op basis van individuele toepassingen / audities, en zal vaak hoger zijn dan de minimale eisen die hierboven vermeld.

&nbsp

International aanvragers wier eerste taal niet Engels moet een erkende Engels taal opleiding, bijv. IELTS, TOEFL of gelijkwaardig te krijgen. Voor de BMus (Hons) Muziek Natuurlijk moet u een algemene IELTS 5.5 bereiken met niet lager dan 5,5 in lezen, schrijven, luisteren of spreken componenten (of een gelijkwaardige opleiding).

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates