BA In Business Administration

Frederick University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA In Business Administration

Frederick University

Het programma introduceert en vertrouwd studenten met een brede waaier van Business Administration disciplines. Bovendien is het programma ontworpen om studenten bieden de fundamentele zaken theorieën en ontwikkelen ze de vaardigheden van essentieel belang voor het concurrentievermogen in de 21e eeuw. De cursussen worden aangeboden via het programma vormt een evenwicht tussen de academische en praktische aanwijzingen. Bij het afstuderen studenten worden voorbereid voor de industrie en / of voor verdere studies.


Key Learning Outcomes

 • Definiëren, evalueren en implementeren van criteria op grond waarvan een onderneming wordt gedefinieerd en koppelen de resultaten met de analyse van het milieu aan perspectieven te identificeren.
 • Identificeren, te evalueren en te analyseren de constitutionele kenmerken en de functionele gebieden van een organisatie en hun relaties (dwz doelen en doelstellingen, eigendom, omvang, structuur, inkoop, productie, logistiek, marketing, financiën, human resource).
 • Audit een organisatie en design consultancy plannen (dat wil zeggen fiscaal recht, investment, case studies, projectwerk)
 • Begrijpen, te gebruiken en te implementeren boekhouding en financiële instrumenten en systemen (dwz winst- en verliesrekening, balans).
 • Identificeren en de impact van macro- en micro-elementen op bedrijfsorganisaties (dwz financiële en monetaire systemen, interne markt) te evalueren.
 • Ontwerpen en implementeren en beheren van informatiesystemen.
 • Identificeren, te implementeren en te beheersen adequate instrumenten voor marktonderzoek en statistische analyse.
 • Het beheren van een bedrijf door een goede planning en het regelen van concepten, methoden en gereedschappen.
 • Begrijp volgen en implementeren van bestaande en nieuwe technologieën en de gevolgen ervan voor de nieuwe / toekomstige markten.
 • Evalueren en implementeren van de beginselen van de rechtsstaat en deze koppelen met business / management kennis en marketing.
 • Demonstreren competenties in mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, in het Engels als vreemde taal als in het gebruik van relevante computertechnologieën en gereedschappen.

Vrijstellingen van professionele examens

Aanzienlijk, worden de studenten behalen van de graad van BA in Business Administration ook vrijgesteld van professionele examens als volgt:

 • 8 van de 14 onderzoeken van de Association of Chartered en Certified Accountants (ACCA)
 • 12 van de 16 examens van de Vereniging van Internationale Accountants (AIA)

Beroepsprofielen van de afgestudeerden

De afgestudeerden van het programma over de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het uitvoeren van hun eigen, self-beheerd business. Ze voldoen aan de eisen voor de werkgelegenheid in de publieke of de particuliere sector als de officieren, assistent managers, of managers in organisaties en / of bedrijven. Ze kunnen ook worden gebruikt in de industrie, in banken, coöperaties, semi-overheden en in gebieden met betrekking tot accounting en finance.

De afgestudeerden van het programma kan ook worden gebruikt als opvoeders in openbare of particuliere middelbare scholen.

Klik hier voor meer informatie

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Cyprus - Limasol, Limasol
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Cyprus - Limasol, Limasol
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan