Lees de Officiële Beschrijving

Quote Bachelorstudies.com en wij zullen uw aanvraag vergoeding af te zien!

De Bachelor of Arts in Business Administration onderscheidt zich door haar internationale nadruk. In overeenstemming met de traditie van het Amerikaanse bedrijfsleven het onderwijs, het programma biedt studenten van diverse culturele en educatieve achtergronden met een uitdagende zakelijke curriculum in het kader van een dynamische leeromgeving. Verplichte vakken zijn evenwicht tussen de theoretische en praktische. Kleine klassen toe de meeste van de bovenste niveau cursussen richten op actief leren door middel van klasse discussie en teamwork. Alle cursussen benadrukken het belang van duidelijke en nauwkeurige communicatie, zowel schriftelijk als mondeling, en vereisen projecten, rapporten en / of formele presentaties.

Het uiteindelijke verloop van de business programma is een sluitstuk cursus in Strategic Management. Deze cursus wordt genomen door de studenten in hun laatste jaar aan de beginselen, concepten integreren en technieken die zijn ontwikkeld in eerdere kernvakken. In deze cursus, de studenten te onderzoeken kwesties met betrekking tot het strategisch beheer van ondernemingen concurreren in een internationale omgeving. Strategic Management maakt uitgebreid gebruik van de case-study methode van lesgeven.

Vereisten voor de Degree

  • De Proficiency Eisen van de universiteit in het Engels, wiskunde en vreemde taal.
  • De Algemene Distributievereisten van de universiteit in het Engels, Wiskunde en Wetenschap, Sociale Wetenschappen, Geesteswetenschappen en Schone Kunsten. (De Wiskunde en Science eis zal worden voldaan door het invullen van de cursussen in C).
  • Aanvullende vereisten voor de Business Major (3 gangen) 1. CS 110 microcomputer Applications 2. MA 198 Calculus I 3. MA 208 Statistiek I

Core Curriculum


1. BUS 220 (voorheen BA360) Business Communications
2. EC 201 Principes van Micro-economie
3. EC 202 Principes van Macro-economie
4. FIN 201 (voorheen BA 201) Financial Accounting
5. FIN 202 (voorheen BA202) Managerial Accounting
6. FIN 301 (voorheen BA 311) Finance
7. LAW 219 (voorheen BA219) juridische omgeving van bedrijf
8. MGT 301 (voorheen BA302) Principes van Management
9. MGT 310 (voorheen BA304) Organizational Behavior
10. MGT 330 (voorheen BA310) Operations Management
11. MGT 498 (voorheen BA405) Strategic Management
12. MKT 301 (voorheen BA301) Principes van Marketing


De universiteit vereist een totale minimum Grade Point Average van 2,00 in alle cursussen genomen op de universiteit, met niet meer dan twee graden lager dan C-in de kern cursussen.

Major Keuzevakken


Vier extra vakken uit de volgende: bovenste divisie Business cursussen, bovenste divisie EC cursussen, MA209 Statistiek II, MA299 Calculus II, CS 310 Management Informatie Systemen.

Concentraties


Studenten hoofdvak in Business Administration kan een gebied van concentratie selecteren. Een concentratie bestaat uit ten minste drie grote keuzemogelijkheden in hetzelfde vakgebied. De afdeling biedt concentraties in Finance, International Business, Legal Studies, Management, en Marketing.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 12 andere vakken van John Cabot University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
2,170 EUR
- Een cursus; 3170 € - twee cursussen
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum