BA in Business Administration

Elizabethtown College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Business Administration

Elizabethtown College

Studeren aan een van de top Business Administration programma's in Pennsylvania. Een Business Administration diploma van E-town College biedt u een uitgebreide opleiding en de solide basis die u nodig heeft om een ​​verscheidenheid van het bedrijfsleven en leiderschap loopbaan in te voeren. Of u nu op zoek bent om uw eigen bedrijf te starten of werk tot het beheer van één, zullen onze flexibele programma u voorzien van de nodige vaardigheden en zakelijk inzicht.

Flexibele. Specialized. Doelgericht.

Voorbereiding om een ​​bedrijf te leider te worden vereist een brede achtergrond in het bedrijfsleven, een mondiaal perspectief, een kennis van de gedrags- en sociale wetenschappen, en de mogelijkheid om kwantitatieve technieken te gebruiken bij het oplossen van problemen. De kernactiviteiten, de Core Program, en specifieke kwantitatieve eisen bieden deze achtergrond. Een student zal verder inzicht in specifieke gebieden van het bedrijfsleven te krijgen door zich te concentreren op één van de zes gebieden: Boekhouding, Economie, Ondernemen, Financiën, Management, Marketing.

Onze Business Administration belangrijkste is flexibel, maar toch gespecialiseerd. Je zult kiezen uit een van de zes concentraties waarmee u specifieke vaardigheden te ontwikkelen en te verkennen uw gebieden van belang in het bedrijfsleven:

Accounting: Een concentratie in de boekhouding zal u helpen om beter te begrijpen hoe de jaarrekening van een organisatie zijn voorbereid voor presentatie aan het beleggend publiek. Deze kennis zal u helpen als een zakelijk leider te begrijpen en de financiële gevolgen van zakelijke beslissingen en het effect van deze beslissingen kunnen hebben op het vermogen van uw bedrijf om extra kapitaal te verkrijgen beoordelen.

Economie: Een concentratie in de economie maakt het mogelijk om de besluitvorming door consumenten en bedrijven, de toewijzing van middelen in de samenleving, en de rol van de overheid in een markteconomie te begrijpen.

ondernemerschap: Het doel van het ondernemerschap bij E-stad is een ondernemende mentaliteit die een ondernemend leven die verder gaat dan de lancering van een start-up of het bezitten van een bedrijf inspireert voeden. Ondernemerschap is ook over het feit dat ondernemers tijdens het werken voor anderen of betrokken raken bij de gemeenschap en steeds een sociaal ondernemer.

Financiën: De financiële concentratie leert u de beginselen van beleggen, financiële instellingen management, het valutarisico management en financiële transacties, zoals leasing, fusies en overnames.

Management: Wil je je eigen bedrijf te runnen of overnemen van het familiebedrijf? Deze concentratie scherpt je soft skills, zoals emotionele intelligentie en communicatie, helpt u bij het ontdekken van uw unieke stijl van leidinggeven, en verbetert uw vermogen om te werken met verschillende mensen in een team omgeving. Het richt zich ook op essentiële human resource competenties, geavanceerde rechtsbeginselen en het beheer van technologie en innovatie in een veranderende omgeving.

Marketing: Elk bedrijf vraagt ​​naar haar klanten: Wat weten we over hen? Hoe krijgen we en te houden? Waarom zouden ze bij ons kopen? In marketing, we zijn voornamelijk bezig met het zijn beter te voldoen aan de klant dan onze concurrenten. Als we dat voor elkaar, brengen we in geld om de rekeningen te betalen en eten op tafel. Als we dat niet doen, het bedrijf zakt bij gebrek aan klanten. Geïnteresseerd in het waarborgen van de groei van uw bedrijf? Kom bij ons in marketing.

Wij bieden een grote en kleine in business administration.

Student Learning Outcomes for Business Administration:

De studenten in staat zal zijn om:

 • Aantonen dat men kennis van de fundamentele theorieën en principes in elk functioneel gebied.
 • Integreren en toepassen van kennis over functionele gebieden.
 • Communiceer duidelijk en bondig schriftelijk, mondeling, en numerieke vormen.

Het Department of Business paren u met een adviseur van de door u gekozen gebied van concentratie. Deze professor werkt met u samen om cursussen te kiezen en stages die het beste bereidt je voor op een carrière in uw interessegebied te verkrijgen. Gelegen in het centrum van Pennsylvania, is onze Business Administration belangrijke goed gepositioneerd om u te verbinden met zowel grote als kleine bedrijven om u te helpen ervaring op te doen en aan te scherpen uw bedrijf skills.This voorbereiding heeft geholpen onze studenten bedrijfskunde banen en stages krijgen in een verscheidenheid van bedrijven. Sommige van deze bedrijven zijn:

 • Armstrong World Industries
 • Coca-Cola Enterprises
 • Ernst & Young
 • High Construction Company
 • Hershey's
 • Kellogg Company
 • Procter & Gamble
 • Lancaster General Hospital
 • Voorhoede
 • Wells Fargo
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Elizabethtown, Pennsylvania
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates