BA in Business Administration

Welch College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Business Administration

Welch College

bedrijf

Wij zullen u uitrusten met de bijbelse en praktische principes om te slagen als een effectieve dienende leider in je carrière gebied.

Een diploma in het bedrijfsleven van Welch College zal u voorzien van een gedegen opleiding in kennis van zaken, en bereidt u aan de toegenomen vraag naar zakelijke professionals in alle bedrijfstakken te voldoen. Of u geïnteresseerd bent in business management, kerkleiding, overheid, politie / leger of non-profit management zijn, zult u worden uitgerust met de bijbelse en praktische principes om te slagen als een effectieve dienende leider in je carrière gebied. De integratie van geloof en leren voor de boekhouding, financiën en het bedrijfsleven is de structuur die Welch College onderscheidt van andere programma's. In plaats van simpelweg een christen in de zakelijke wereld - u zult leren dat je christelijk leven vorm kunnen geven aan de dagelijkse praktijk van de markt.

De afdeling biedt zowel een vierjarige baccalaureaat in bedrijfskunde en een tweejarige associate degree.

Programma Details

44 - Uren van de Kunsten en Wetenschappen Core 30 - Uren Theological Studies 33 - Uren of Business Administration Core 21 - Uren van bedrijf Nadruk

  • MBA Voorbereiding of International Business 128 - Totale krediet uur

Sample Core Cursussen

BUS 1201. Inleiding bedrijfseconomie - Een oriëntatie cursus voor alle studenten bedrijfskunde ontworpen om een ​​uitgebreide inleidende analyse van alle aspecten van het gebied van business te bieden, om hun bedrijf woordenschat te vergroten, en om hen voor te bereiden op gevorderde studie van het bedrijfsleven en de economie.

BUS 2001. BUSINESS COMMUNICATIE - Het begrijpen en toepassen van de principes van de zakelijke communicatie, mondeling en schriftelijk. Analyse van de typische schriftelijke communicatie (zakelijke brieven, memo's, rapporten), het omgaan met menselijke relaties en het beheer situaties, waaronder het opstellen, evalueren, bewerken en opstellen van brieven en memo's.

BUS 3114. juridisch en sociaal klimaat VAN ZAKEN - Hoe de wet beantwoordt aan de veranderende sociale, ethische, politieke, wettelijke en internationale omgevingen door middel van een studie van het juridische systeem, het bedrijfsleven misdaden, wet van onrechtmatige daad en productaansprakelijkheid, constitutionele basis voor de regulering van ondernemingen, organisaties van het bedrijfsleven, en het regelgevende proces.

BUS 3206. MARKT MANAGEMENT - Een overzicht van fundamentele marketing concepten in de Amerikaanse economie. Onderwerpen zijn onder meer strategische marketing, marketing omgeving, segmentatie, forecasting, consumentengedrag, levenscyclus van het product, product mix, prijzen, reclame, distributie en promotie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
128 uur
Voltijd
Price
Prijs
612 USD
Locations
Verenigde Staten - Nashville, Tennessee
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates