BA in de filosofie

Northern Arizona University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in de filosofie

Northern Arizona University

In de woorden van Eleanor Roosevelt, "Iemands filosofie is niet het best uitgedrukt in woorden; het wordt uitgedrukt in de keuzes die men maakt ... en de keuzes die we maken uiteindelijk onze verantwoordelijkheid. "Deze graad biedt studenten met ervaringen en prikkels die genereren denken, voelen, vragen stellen, en zich afvragen. Deze graad wordt vaak gezien als bewijs van het vermogen om te denken in een gedisciplineerde manier en heeft gediend als een springplank voor een verrassend groot aantal van de loopbaan in het bedrijfsleven, recht, onderwijs, kunst, en de overheid.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Arts in de wijsbegeerte?

Filosofie houdt zich bezig met de fundamentele vragen van het menselijk bestaan. Plato stelt onderdeel van de agenda voor de geschiedenis van het westerse denken met het argument dat de basisideeën die nodig zijn om deze vragen te beantwoorden zijn waarheid, schoonheid en goedheid. Hier vindt u de geschiedenis van ideeën bestuderen om een ​​dieper begrip van hoe de hedendaagse problemen komen voort uit deze eeuwenoude vragen te krijgen. Tegelijkertijd vindt u de hedendaagse problemen in de natuurkunde, biologie, psychologie, religie, kunst, recht, en de overheid te bestuderen. In elk geval, filosofie peilt de grenzen van deze gebieden van onderzoek en onderzoekt methoden om daarin verbetering.

U leert ook om meer zorgvuldig te lezen, denk meer reflectief en duidelijker te schrijven. Deze vaardigheden zijn essentieel voor veel verschillende carrièrepaden. Een zekere mate in de filosofie zal je de vaardigheden te geven aan de traditionele beroepen zoals geneeskunde, recht, de geestelijkheid, het onderwijs en het bedrijfsleven in te voeren. Filosofie majors ook significant beter presteren, gemiddeld, dan de andere studenten op toelatingsexamens de wet school, medische school, en MBA-programma's. In de uiteindelijke analyse, zal de studie van de filosofie bereidt je voor op een doordachte leven.

Carrièremogelijkheden die kunnen worden nagestreefd:

 • openbare orde
 • Geneeskunde en medische ethiek
 • Religie
 • bedrijf

Met voortgezet onderwijs, een van deze paden is mogelijk:

 • Bibliothecaris
 • Procureur
 • Raadgever
 • Universiteitshoogleraar

Universiteit Vereisten

Om een ​​bachelor's degree aan de Northern Arizona University ontvangen, moet u ten minste 120 eenheden van het krediet dat minimaal is voorzien van een grote, de liberale studies eisen, en eisen universiteit zoals hieronder vermeld voltooien.

 • Alle van de liberale studies, diversiteit, junior-level schrijven en sluitstuk eisen Northern Arizona University.
 • Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s).
 • Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten.
 • Ten minste 30 eenheden van cursussen genomen door middel van Northern Arizona University, waarvan ten minste 18 is, moet upper-divisie cursussen (300-niveau of hoger). Aan deze eis wordt niet voldaan door credit-by-examen, retro-kredieten, overdracht cursussen, etc.
 • Een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,0 op alle werkzaamheden poging tot aan de Northern Arizona University.

campus Beschikbaarheid

 • vlaggestok
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Flagstaff, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Flagstaff, Arizona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan