Read the Official Description

De Sociologie BA-programma biedt een uitgebreide opleiding in de sociologie en aanverwante sociale wetenschappen, sociaal-wetenschappelijk onderzoek methoden, en de sociologie van de ongelijkheid. Aan het einde van hun studie, zullen ze in staat zijn om de oorzaken en gevolgen van sociale problemen zoals armoede, ongelijkheid van kansen en sociale conflicten die samenlevingen van vandaag typeren begrijpen. Het programma heeft een wereldwijd perspectief; het richt zich op de vergelijkende aspecten van de sociale ontwikkeling en sociale verandering.

Het programma van de toelating van een kleine groep studenten, die het mogelijk maakt om gerichte aandacht besteden aan de individuele ontwikkeling van elke student met betrekking tot hun vaardigheden en kennis aanvaardt, om interactieve discussies op de klassen, om-feedback op basis structurering van hebben cursussen; Bovendien, het creëert een vriendelijke sfeer in de lezingen en seminars. Klassen in methoden van onderzoek zijn sterk gericht op het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden.

Afgestudeerden zullen in staat zijn om sociaal onderzoek en het beheer van onderzoeksprojecten te helpen. Ze kunnen een carrière in de academische onderzoeksinstituten, evenals advies en marktonderzoek instituten streven. Afgestudeerden geïnteresseerd in sociaal beleid en gelijke kansen in staat zal zijn om te werken bij de overheid en non-gouvernementele organisaties om de planning en evaluatie van beleid interventies sociale helpen. Daarnaast zal afgestudeerden voldoende kennis in theorie en onderzoeksmethodologie hebben om hun studie voort te zetten op de MA-niveau.

Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
- 1.900 EUR + 100 EUR kosten van de aanvraag (niet terugbetaald)
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum