BA in de sociologie

Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in de sociologie

Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations

De Sociologie BA-programma biedt een uitgebreide opleiding in de sociologie en aanverwante sociale wetenschappen, sociaal-wetenschappelijk onderzoek methoden, en de sociologie van de ongelijkheid. Aan het einde van hun studie, zullen ze in staat zijn om de oorzaken en gevolgen van sociale problemen zoals armoede, ongelijkheid van kansen en sociale conflicten die samenlevingen van vandaag typeren begrijpen. Het programma heeft een wereldwijd perspectief; het richt zich op de vergelijkende aspecten van de sociale ontwikkeling en sociale verandering.

Het programma van de toelating van een kleine groep studenten, die het mogelijk maakt om gerichte aandacht besteden aan de individuele ontwikkeling van elke student met betrekking tot hun vaardigheden en kennis aanvaardt, om interactieve discussies op de klassen, om-feedback op basis structurering van hebben cursussen; Bovendien, het creëert een vriendelijke sfeer in de lezingen en seminars. Klassen in methoden van onderzoek zijn sterk gericht op het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden.

Afgestudeerden zullen in staat zijn om sociaal onderzoek en het beheer van onderzoeksprojecten te helpen. Ze kunnen een carrière in de academische onderzoeksinstituten, evenals advies en marktonderzoek instituten streven. Afgestudeerden geïnteresseerd in sociaal beleid en gelijke kansen in staat zal zijn om te werken bij de overheid en non-gouvernementele organisaties om de planning en evaluatie van beleid interventies sociale helpen. Daarnaast zal afgestudeerden voldoende kennis in theorie en onderzoeksmethodologie hebben om hun studie voort te zetten op de MA-niveau.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- 1.900 EUR + 100 EUR kosten van de aanvraag (niet terugbetaald)
Locations
Hongarije - Boedapest
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan