BA in Economie

Lazarski University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Economie

Lazarski University

Economische studies aan de Lazarski University leren praktische vaardigheden, zoals strategische besluitvorming voor bedrijfsontwikkeling, interpretatie van de economische realiteit en de mechanismen van moderne economie en praktisch gebruik van economische informatie en de vaardige verwerking ervan. Economie is een uiterst fascinerende discipline, maar ook behoorlijk veeleisend.

Dit programma is bedoeld om studenten op te leiden in de toepassing van fundamentele economische kennis op realistische management-, financiële, ethische en analytische problemen die zich voordoen in het bedrijfsleven en de economie. Studenten zullen zich specialiseren in bedrijfseconomie als onderdeel van het programma.

Kennis van de economie is essentieel om de steeds veranderende wereld en de krachten die haar beheersen te begrijpen.

Onze afgestudeerden leren een innovatieve benadering van zakelijke en economische problemen, die garandeert dat ze met succes tegemoetkomen aan de eisen van de moderne, dynamische en concurrerende markt van vandaag.

Met excellente academici, afkomstig van de beste Poolse en buitenlandse universiteiten, die ervaring hebben met werken in hogere functies in het bedrijfsleven en het openbaar bestuur, zullen studenten van dit programma praktische analytische vaardigheden verwerven, kennis van de internationale markt, zij zullen leren over economische processen, financiële activiteiten, maar ook om hun kennis toe te passen in zakelijke en internationale omgevingen.

Het Engelstalige BA in Economics-programma is een driejarig programma eindigend met een bachelordiploma in de economie aan de Lazarski University . Het programma wordt volledig in het Engels gegeven en de lessen worden de hele week doorlopen, van maandag tot en met vrijdag, gemiddeld 20 uur per week.

Specialisatie Bedrijfseconomie Bedrijfseconomie is een specialisatie die deel uitmaakt van het 3-jarige BA in Economics-programma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,500 EUR
per semester een niet-terugvorderbare aanvraagkosten van 200 EUR.
Locations
Polen - Warschau, Woiwodschap Mazoviƫ
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates