BA in Economie

University of Lodz

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Economie

University of Lodz

Deze eerste level programma geeft basiskennis van economie en leert ook werkwijzen voor het oplossen van de economische problemen in de sociaal-economische omgeving. De afgestudeerden van BA Economie zijn specialisten op het gebied van het beheer van personele en financiële middelen en kennis methoden van economische analyse. De programma-inhoud is ontworpen om volledig te voldoen aan de huidige markt behoefte aan specialisten in de economie. De studies voor te bereiden de kandidaten om te werken in flexibele, multiculturele werkomgeving waar een goede kennis van de ontwikkeling is essentieel.

Vereisten

Een middelbare school diploma, een transcript of records die de vakken / cijfers en een bewijs van bekwaamheid in het Engels voor buitenlanders (tenzij het secundair onderwijs werd onderwezen in het Engels) zijn verplicht.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,500 PLN
De beschuldiging van 3000 PLN / jaar geldt voor de Poolse en de EU / EFTA-burgers. 2.500 EUR / jaar voor studenten van buiten de EU / EVA, extra 120 EUR beschuldiging dat inschrijvingsgeld (voor studenten van Poolse afkomst het collegegeld wordt verlaagd
Locations
Polen - Łódź, Woiwodschap Łódź
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates