BA in Economie

Chulalongkorn University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Economie

Chulalongkorn University

Opgericht in het jaar 2002, het EBA programma is toonaangevend Thailand en meest cutting-edge programma op het gebied van de economie. Met de visie om te "internationaal erkend voor uitstekende undergraduate onderwijs in de economie", de belangrijkste doelstelling is om uitstekende studenten, goed uitgerust met academische expertise in de economie, en ook met de wereldwijde kennis en ervaring te produceren, waarop hun helderste toekomstige loopbaan kunnen zijn gebouwd. Om haar visie te vervullen, het EBA-programma streeft de volgende missie:

  • Om studenten met een goed afgeronde en diepgaande kennis dat de internationale normen van uitmuntendheid voldoet uit te rusten;
  • Om te benadrukken de ontwikkeling van kerncompetenties voor een leven lang leren, zoals vaardigheden en persoonlijke opvattingen, en beschouwen het als een integraal onderdeel van hoge kwaliteit undergraduate onderwijs in de economie;
  • Om studenten inzicht in ethische, sociaal bewustzijn en maatschappelijke verantwoordelijkheid te verbeteren, en de ontwikkeling van toekomstige generaties van betrokken en verantwoordelijke burgers en leiders van het land en de wereld.

up-to-date curriculum van de EBA-programma richt zich op de particuliere economische sector, een gebied die instaat voor de algemene belangen van studenten en carrière doelstellingen. Multilaterale en bilaterale uitwisseling overeenkomsten met een aantal vooraanstaande instellingen in de Europese Unie en in Azië hebben verstrekt grote kansen voor EBA studenten in het buitenland studeren voor een of twee semesters.

Het EBA programma met succes heeft haar missie en visie en het werd bekroond met de AUN-QA (Universiteit ASEAN Network Quality Assurance) certificering op 24 juli 2015 voor de periode van 24 juli 2015 tot 23 juli 2019.

Het EBA programma is niet alleen de eerste, en tot dusver enige, AUN-QA gecertificeerde bacheloropleiding aan Chulalongkorn University, maar ook de eerste internationale undergraduate economie programma in het hele land. De AUN-QA certificering betekent dat de EBA-programma voldoet aan de internationale academische standaarden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan