BA in Economie

Yasar University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Economie

Yasar University

Onze economie biedt een vierjarige bacheloropleiding. De toonaangevende cursussen opgenomen in onze undergraduate curriculum zijn algemene economie, macro-economie, micro-economie, internationale economie, arbeidseconomie, econometrie en de geschiedenis van het economisch denken. Het hele programma, waarin de voertaal is Engels, is gewijd aan het verstrekken van de studenten met een uitgebreide kennis van de economische theorieën en hen inrichting met een nieuw perspectief dankzij die zij in staat zijn om de wijze van interpretatie van de economieën te interpreteren zou zijn in algemene termen.

In het eerste jaar van de vierjarige bacheloropleiding, de cursussen zijn vooral gericht op hoe het probleem van de verdeling van schaarse middelen ontstaat binnen het sociale leven en wat de basisprincipes van de productie-verbruik maximalisering zijn. Tijdens het tweede jaar, intra-business productiestructuur, macro-niveau economische analyse en parametrische koppeling tussen deze worden gegeven door middel van micro-economie, macro-economie en econometrie cursussen. Derde en vierde jaar hebben tot doel de studenten in staat te interpreteren economische gebeurtenissen, en om de relatie tussen technologie en economische groei, de structuur van de economische ontwikkelingen en de impact van de internationale betrekkingen op de binnenlandse economie te begrijpen. Keuzevakken zijn gewijd aan het helpen van de studenten doen onderzoek in hun eigen interessegebieden, onafhankelijk onderzoek en het verbeteren van hun vermogen van interpretatie.

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Ingevuld aanvraagformulier - Middelbare school diploma, school diploma, transcript en referentie-brief voor undergraduate kandidaten - universitair diploma, transcript en academische referentie brief voor afgestudeerde kandidaten - Bewijs van Engels taalvaardigheid - kopie paspoort - pasfoto's
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Yasar University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,500 USD
per jaar
Locations
Turkije - İzmir, İzmir
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - İzmir, İzmir
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan