BA in het Engels en Amerikaanse studies

Eötvös Loránd University (ELTE)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in het Engels en Amerikaanse studies

Eötvös Loránd University (ELTE)

Het programma wordt aangeboden door de School van het Engels en American Studies. Het programma kan worden voltooid als een belangrijke programma of als een minor, de laatste is alleen beschikbaar voor studenten die in een andere belangrijke programma op ELTE. Studenten die het programma als een belangrijke kiezen voor ofwel de Engels of de Amerikaanse nummer aan het einde van de eerste termijn. De drie jaar durende programma biedt geen lesbevoegdheid.

Sterkte van programma

Studenten in het Engels studies te volgen binnen het Engels en American Studies BA programma zijn een kans om zich vertrouwd te maken met de basis van de informatietechnologie en typografie in de eerste fase van hun studie aangeboden. Dit wordt gevolgd door een reeks seminars en lezingen die gericht zijn op het ontwikkelen van competenties van studenten in het gebruik van het Engels als taal van wereldwijde communicatie, academisch schrijven, en de dagelijkse orale argumentatie in een wetenschappelijke en zakelijke omgeving. Studenten zullen dus het bereiken van de fundamenten van wetenschappelijk onderzoek, evaluatie en kritisch denken in het Engels literatuur, Britse en Amerikaanse socio-politieke geschiedenis, en een goed begrip van de taalkundige niveaus van de beschrijving en analyse van het Engels (fonologie en syntaxis) te ontwikkelen.

Studenten kiezen voor de American Studies spoor binnen het Engels en American Studies BA-programma krijgen de kans om kennis te maken met de achtergrond en eigenzinnige kenmerken van de Amerikaanse geschiedenis, cultuur, literatuur, en de Amerikaanse variëteit van het Engels. Door te focussen op deze gebieden van onderzoek, het doel van de American Studies spoor is om de studenten met de fundamenten van kritisch denken en wetenschappelijk onderzoek te geven om hen voor te bereiden op toekomstige studies of voor een succesvolle inspanningen bij het betreden van de arbeidsmarkt.

Carrièremogelijkheden

Degenen met een Bachelor of Arts graad in het Engels en American Studies komen in aanmerking voor toelating tot het Engels Studies MA of American Studies MA of soortgelijke filologische graden. Zij zullen in staat om te werken in verschillende gebieden, zoals en journalistiek, toerisme, onderwijs in niet-statelijke opgericht scholen, overheidsorganisaties, diplomatie en alle andere banen die geen diploma-specifieke vaardigheden vereisen.

Job voorbeelden

Academic: BA afgestudeerden komen in aanmerking voor toelating tot MA in het Engels of MA in de Amerikaanse studies of soortgelijke filologische graden. Uit University carrières: journalistiek, toerisme, onderwijs Engels in niet-bekostigde scholen, overheidsorganisaties, diplomatie, een andere baan niet vereist diploma-specifieke vaardigheden, enz.

Toelatingseisen - eis Taal

  • TOEFL PBT (paper-based test): 453-497 of
  • TOEFL IBT (Internet-based test): 46-59 of
  • IELTS (International English Language Testing System): 5.5 of
  • CEFR (Common European Framework of Reference): B2
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Eötvös Loránd University (ELTE)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,500 EUR
per semester.
Locations
Hongarije - Boedapest
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan