BA in het Engels taal en letterkunde

Yasar University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in het Engels taal en letterkunde

Yasar University

Omdat de Yaşar University Department of Engels Taal-en Letterkunde, we zijn er trots op een rol in de opvoeding en ontwikkeling van een nieuwe generatie van jonge kritische denkers te spelen.

Wij streven ernaar om onze studenten uit te rusten met de analytische en taalkundige vaardigheden die niet alleen opent een breed scala aan mogelijkheden op werk voor onze afgestudeerden, maar ook hen in staat stellen een actieve en belangrijke rol spelen in de samenleving.

Onze studenten krijgen uitgebreide instructie in het Engels grammatica, spreekvaardigheid en academisch schrijven. Bovendien, omdat ze vier jaar lang ondergedompeld in mondelinge en schriftelijke discussie en debat in het Engels, krijgen ze geavanceerde vaardigheid in het gebruik van taal in een toegepaste setting. De steeds meer geglobaliseerde karakter van de moderne samenleving vraagt ​​om deskundigen die niet alleen bevoegd in andere talen, maar ook geletterde in andere culturen. Naast de literatuur van de Britse eilanden, de studenten in het departement hebben de mogelijkheid om andere Engelstalige culturen te bestuderen en om kritisch na te denken over de vragen van de culturele dominantie en autonomie in de context van de geschiedenis van het rijk en de dekolonisatie. De cultuur en literatuur van de Verenigde Staten, de kwestie van gender en literatuur en de verbindingen tussen de literaire en visuele cultuur onder gebieden die onze studenten de kans om te verkennen zal hebben.

Met onze diverse internationale docenten, studenten introduceren we een scala van mogelijke benaderingen voor de studie van de literatuur, maar de kern van onze pedagogische strategie is de teelt van close reading vaardigheden. In de eerste twee jaar van ons curriculum, studenten een aantal cursussen die zich richten op de tekstuele analyse (in fictie, poëzie en drama), het verstrekken van het fundament waarop verdere cursussen, met hun uitgebreide historische reikwijdte, zal bouwen. De nadruk op de ontwikkeling van de fundamentele vaardigheden van de literaire interpretatie dan memoriseren van feitenkennis, proberen we vanaf het eerste moment dat de studenten in de klas aan Yaşar University om de waarde van onafhankelijk denken inprenten. De optie van het bestuderen van een andere discipline als tweede grote of kleine, evenals de mogelijkheid om deel te nemen aan internationale uitwisselingen via het Erasmus-programma en het bestuderen van een brede waaier van andere talen vertegenwoordigen verdere mogelijkheden voor studenten zelfstandig aan hun intellectuele ontwikkeling vorm te geven, terwijl ingeschreven in het departement .

Met de kritische, analytische en taalvaardigheden gecultiveerd door hun studie, afgestudeerden van onze afdeling hebben een breed scala van werkgelegenheid opties open voor hen. Velen van hen zullen op hun beurt worden opvoeders. Anderen zullen hun culturele vaardigheden te gebruiken in de uitgeverij, journalistiek en de media. Toerisme, public relations, internationale zakelijke en communicatie zijn slechts een paar van de andere velden open voor degenen die profiteren van het uitgebreide culturele en intellectuele vorming aangeboden door onze goed afgeronde curriculum.

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Ingevuld aanvraagformulier - Middelbare school diploma, einddiploma, transcript en referentie brief voor undergraduate aanvragers - Universitaire graad, transcriptie en academische referentie brief voor afgestudeerde kandidaten - Bewijs van Engels taalvaardigheid - Kopie van het paspoort - pasfoto's
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Yasar University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,500 USD
per jaar
Locations
Turkije - İzmir, İzmir
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - İzmir, İzmir
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan