BA in het Engels

Memorial University, Grenfell Campus

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in het Engels

Memorial University, Grenfell Campus

Het Engelse programma op de Grenfell Campus, Memorial University stelt u in staat om te werken naar een bachelor of arts met een Engels en een minor in een ander vakgebied.

Wij bieden onderwijs in Engelse literatuur en creatief schrijven binnen het kader van een liberal arts programma.

Het Engelse programma van Grenfell bevat kerncursussen die u sterk inzicht geven in de essentiële aspecten van de Engelse literatuur. De cursussen richten zich ook op specifieke gebieden van Engelse studies, waaronder:

 • Canadese literatuur
 • Dramatische literatuur
 • Moderne literatuur
 • Creatief schrijven

Waarom studeer Engels bij Grenfell?

Als u graag wilt lezen en schrijven, zal het Engelse programma in Grenfell uw creativiteit, verbeelding en kritisch denken uitbreiden. Er is speciale aandacht voor creatief schrijven en onze instructeurs stellen u bloot aan verschillende wereldbeelden door middel van literatuur, zodat u cultuur, wereldevenementen en uw eigen dagelijkse ontmoetingen op een nieuwe manier kunt analyseren.

 • Ontdek zowel klassieke als moderne literatuur, van middeleeuwse epics tot hedendaagse grafische romans.
 • Beter begrijpen van de sociale en culturele omstandigheden van mensen doorheen de geschiedenis.
 • Grijp de veranderende standpunten en houdingen in verband met concepten zoals schoonheid en waarheid.
 • Verstaan ​​de vreugden en smarten van anderen, en maak kennis van de gebeurtenissen die ons vormen.
 • Leer manieren om met de wereld om je heen te gaan en waardeer de diversiteit van cultureel werk dat door schrijvers in Canada en over de hele wereld wordt gedaan.
 • Verkrijgen van stevige communicatie en kritische denkvaardigheden.

Het is betaalbaar

U geniet van de laagste onderwijssnelheid in Engelstalig Canada. De provinciale overheid geeft hoge prioriteit aan het onderwijs en biedt uitgebreide financiering aan de Memorial University. Deze inzet stelt ons in staat om een ​​betaalbaar en hoogwaardig post-secundair onderwijs te bieden.

Het is persoonlijk

Bij Grenfell ken je professoren je op naam. Onze lage student-instructor ratio zorgt ervoor dat uw leer persoonlijk en relevant is. Met ruim 1.300 studenten op de campus maakt u echte contacten met uw klasgenoten en wordt een belangrijk onderdeel van de Grenfell-gemeenschap.

Onze faculteit is gespecialiseerd in een breed scala van literaire genres van de Canadese poëzie en de Aboriginale literatuur, naar Victoriaanse en Amerikaanse klassiekers.

Informatie voor eerstejaars studenten

Naast de Engelse programmavereisten zullen Engelse majors ook een acht-cursus minor in een ander vak afronden. Minor programma's worden aangeboden in gebieden zoals folklore, aardrijkskunde en kunstgeschiedenis.

Als Grenfell-student kan u deelnemen aan het Student Exchange Programme, waar u Grenfell-collegegeld betaalt terwijl u studeert in een andere NSE-lid-universiteit in Canada of de Verenigde Staten. Er zijn ook een aantal toekenningen en beurs beschikbaar voor studenten in het Engels programma.

Toelating

Om geaccepteerd te worden aan het Engelse programma in Grenfell, moet u voldoen aan de algemene toelatingseisen voor Memorial University en Engels als je hoofd beschrijven.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van het Engelse programma van Grenfell zijn uitgerust om op verschillende terreinen te werken en verder te gaan met diverse carrières zoals:

 • Leraar
 • Journalist
 • Copywriter
 • Editor
 • Public relations of communicatie professional
 • Ambtenaar
 • Novelist of dramaturg

Prijzen en medailles

De Madeline Fowler-prijs in het Engels

Deze prijs, gewaardeerd op 100,00 dollar, herinnert aan Madeline Fowler, waarvan de liefde voor lezen een inspiratie voor haar kinderen was. De prijs wordt normaal gesproken toegekend aan een senior student met een BA in het Engels en in voltijdse studie aan de Grenfell Campus. De prijs wordt uitgereikt door de Senaatcommissie voor studiebeurzen en financiële hulp op aanbeveling van de programmapunt van het Engels.

Universitaire Medaille voor Academische Excellence in het Engels

De universiteitsmedaille voor academische excellence in het Engels wordt in het afstudeerjaar gegeven aan een kandidaat voor de bacheloropleiding met een Engels in het Engels dat door de voorzitter van het Engelse programma wordt aanbevolen. De prijs wordt uitgereikt door de Senaatcommissie voor studiebeurzen en financiële hulp.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Memorial University, Grenfell Campus
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Corner Brook, Newfoundland en Labrador
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan