BA in het Engels

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Missie

De Engels Programma is toegewijd aan het produceren studenten bekwamen in mondelinge en schriftelijke communicatie en kritisch denken vaardigheden die inherent zijn aan de studie van taal en literatuur binnen de culturele, historische, literaire, psychologische en sociologische context, waardoor ten dienste van de praktische behoeften van haar studenten in de academie en voor het leven, op lokaal en mondiaal niveau. Net als algemene opdracht van de universiteit, is de bekroonde faculteit gewijd aan het helpen studenten "scherpen hun capaciteiten te denken analytisch, kritisch en creatief" door deel te nemen in het onderzoek dat bijdraagt ​​aan het gebied van taal en literatuurwetenschap en die hen voor te bereiden op spannende , uitdagende en lonende beroepen, zoals onderwijs, recht, het schrijven, publiceren, public relations, communicatie, het bedrijfsleven, en nog veel meer.

Student Learning Outcomes

  • Ontwikkelen competentie in gesproken en geschreven Engels.
  • Gain een bewustzijn van de historische, politieke, sociale en psychologische context van literaire teksten.
  • Demonstreer vaardigheden in close reading interpretatie, kritisch denken analyse en evaluatie van een verscheidenheid van orale, visuele en geschreven teksten.
  • Gebruik een verscheidenheid van de technologie en informatie middelen te verzamelen en synthetiseren van informatie en om te produceren en te communiceren kennis.

Programma's / Opportunities

  • Sigma Tau Delta Honor Society
  • Student openbare lezingen
  • De Dillard Beoordeling (een dagboek van kunst en letters)
  • Tom Dent Literary Festival (een literair programma van de openbare bibliotheek van New Orleans en de Afro-Amerikaanse Resources Center)

Eis voor Bachelor of Arts in het Engels

Voltooi een totaal van 122 credit-uren van de cursussen voor het afstuderen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since1869, Dillard University has been committed to providing students with a quality four-year liberal arts education. Dillard is a fully accredited private, historically black university. In 2010, U ... Lees meer

Since1869, Dillard University has been committed to providing students with a quality four-year liberal arts education. Dillard is a fully accredited private, historically black university. In 2010, U.S. News & World Report ranked Dillard among the nation’s Top 10 HBCUs, based on comprehensive undergraduate studies. Dillard also was awarded a Top 10 Ranking in 2010 for liberal arts schools in the social mobility category by Washington Monthly. Lees Minder