Lees de Officiële Beschrijving

Missie

De Engels Programma is toegewijd aan het produceren studenten bekwamen in mondelinge en schriftelijke communicatie en kritisch denken vaardigheden die inherent zijn aan de studie van taal en literatuur binnen de culturele, historische, literaire, psychologische en sociologische context, waardoor ten dienste van de praktische behoeften van haar studenten in de academie en voor het leven, op lokaal en mondiaal niveau. Net als algemene opdracht van de universiteit, is de bekroonde faculteit gewijd aan het helpen studenten "scherpen hun capaciteiten te denken analytisch, kritisch en creatief" door deel te nemen in het onderzoek dat bijdraagt ​​aan het gebied van taal en literatuurwetenschap en die hen voor te bereiden op spannende , uitdagende en lonende beroepen, zoals onderwijs, recht, het schrijven, publiceren, public relations, communicatie, het bedrijfsleven, en nog veel meer.

Student Learning Outcomes

  • Ontwikkelen competentie in gesproken en geschreven Engels.
  • Gain een bewustzijn van de historische, politieke, sociale en psychologische context van literaire teksten.
  • Demonstreer vaardigheden in close reading interpretatie, kritisch denken analyse en evaluatie van een verscheidenheid van orale, visuele en geschreven teksten.
  • Gebruik een verscheidenheid van de technologie en informatie middelen te verzamelen en synthetiseren van informatie en om te produceren en te communiceren kennis.

Programma's / Opportunities

  • Sigma Tau Delta Honor Society
  • Student openbare lezingen
  • De Dillard Beoordeling (een dagboek van kunst en letters)
  • Tom Dent Literary Festival (een literair programma van de openbare bibliotheek van New Orleans en de Afro-Amerikaanse Resources Center)

Eis voor Bachelor of Arts in het Engels

Voltooi een totaal van 122 credit-uren van de cursussen voor het afstuderen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 15 andere vakken van Dillard University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
15,790 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019