BA In Het Internationale Bedrijfsleven En De Sociale Wetenschappen

Rhine-Waal University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA In Het Internationale Bedrijfsleven En De Sociale Wetenschappen

Rhine-Waal University of Applied Sciences

BA in International Business and Social Sciences

&nbsp

Afgezien van de nadelen, de globalisering met zich meebrengt ook tal van voordelen. Onder andere, biedt het nieuwe aspecten in een internationale economische ruimte, richt zich, stimuleert innovatief denken en handelen. De Universiteit Rhein-Waal wil uitdrukking geven aan de basis voor deze nieuwe standaard.

&nbsp

Het is het doel van onze universiteit over te brengen aan studenten van de opleiding 'International Business and Social Sciences', niet alleen de techniek om economische context te begrijpen, maar ook om de integratieve context van wetenschap, technologie en handel in verschillende internationale culturen te laten zien. Als gevolg van nieuwe gewoonten en zeden en individuele juridische opvattingen, verschillende landen hebben ook hun eigen begrip van hoe de onderhandelingen, hoe om medewerkers te motiveren of hoe het management in een bedrijf in samenwerking met instellingen is opgevat af te handelen.Een voordelent deze achtergrond, een en ander moet worden gezien in het licht van het toenemende belang van internationale organisaties.

&nbsp

Al in de eerste drie semesters van de fundamentele studie cursus "International Business en Sociale Wetenschappen ', de Universiteit Rhein-Waal biedt een hoor-en werkcolleges, die naast de inhoud van de analyse-instrumenten, zoals het overbrengen economathematics, statistische methoden of bedrijf accountancy en controlling, ook rekening houden met verschillende culturele opvattingen, zoals bijvoorbeeld in de vakken "Internationale Cultuur en Economie", "International Labour Market Policy", "International Marketing", "International Environmental Law", "International Business Law" als in "Media Law", "Sociale Politiek "of" Leiderschap en Personeel Management ".

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Locations
Duitsland - Kleve, Noordrijn-Westfalen
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates