BA in het sociaal werk

Northeastern Illinois University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in het sociaal werk

Northeastern Illinois University

Sinds 1988, onze Bachelor of Arts in maatschappelijk werk (BASW) Programma is geaccrediteerd door de Raad voor Sociale Onderwijs (CSWE). CSWE accreditatie betekent dat ons BASW programma voldoet aan nationale aanvaarde standaarden in acht gebieden:

 • Missie, doelstellingen en doelstellingen
 • Curriculum governance, structuur en middelen
 • Faculteit
 • Student professionele ontwikkeling
 • Non-discriminatie en menselijke diversiteit
 • Programma vernieuwing
 • Programma-evaluatie en continue verbetering

Onze Missie

De missie van het maatschappelijk werk is om generalistische beoefenaars te produceren die zijn voorbereid op opleidingsniveau op sociaal werk en toelating tot afgestudeerde scholen van maatschappelijk werk. Onze studenten worden kritische denkers, sociale waarden krijgen, professionele identiteiten en kennis door zelfreflectie en service leren.

We trainen een divers studentenlichaam om met hun eigen sterke punten en de sterke punten van diverse gemeenschappen aan te gaan. We benadrukken de kruispunten onder deze diversiteit in lokale en mondiale contexten om sociale rechtvaardigheid en mensenrechten te bevorderen. Als het enige publiek gefinancierde BASW-programma in het Chicago-gebied, biedt Northeastern betaalbare, maatschappelijk verantwoord en community-based, kwalitatief hooggeplaatste sociale werkopleiding.

Carrièremogelijkheden in sociaal werk

Carrièremogelijkheden in maatschappelijk werk zijn talrijk en omvatten onder meer geestelijke gezondheid; gezondheidszorg; Drugsmisbruik; School sociaal werk; Plaatselijke, staats- en federale overheid; correcties; Dakloosheid uitreikingen en diensten; Diensten in internationale instellingen; Behandeling en preventie in huiselijk geweld; Hospice diensten; en vele anderen. Na het afronden van het Sociale Werkprogramma van het Noordoosten, worden afgestudeerden uit de sociale wetenschappen regelmatig posities aangeboden door het agentschap waarin zij hun vakgebied hebben afgerond.

ACCREDITATIES

Noordoost-Illinois University Social Work Program biedt een bachelor of arts diploma in maatschappelijk werk, dat is geaccrediteerd door de Raad op de Sociale Onderwijs Commissie Accreditatie.

Akkreditatie van het baccalaureaat sociaal werk programma door de Raad op het sociaal werk onderwijs 'Commission on Accreditation geeft aan dat het voldoet aan of overschrijdt criteria voor de beoordeling van de kwaliteit van de programma's beoordeeld door middel van een peer review proces. Een geaccrediteerd programma heeft voldoende middelen om zijn missie en doelstellingen te verwezenlijken en de accreditatiecommissie heeft gecontroleerd dat het voldoet aan alle aspecten van de Onderwijsbeleid en Accreditatie Normen.

Accreditatie is van toepassing op alle programma's en programma's voor het leveren van een geaccrediteerd programma. Accreditatie biedt redelijke mate van zekerheid over de kwaliteit van het programma en de competentie van studenten die afstuderen van het programma. Het diploma van de bachelor van het sociaal werk (BSW) van NEIU is voortdurend geaccrediteerd door de Raad voor Sociale Onderwijs sinds 1988.

De doelstellingen van het sociaal werkprogramma zijn:

 • Leer studenten om in de algemene praktijk als bevoegde professionals te werken om gevoelig te werken met diverse bevolkingen.
 • Gebruik je sterke en veelzijdige identiteit om een ​​professionele sociale werkidentiteit en waarden te ontwikkelen.
 • Verbeter de sterke punten van klanten om de capaciteiten binnen zichzelf en hun omgeving te bouwen.
 • Bevorder mensenrechten en sociale rechtvaardigheid lokaal en globaal.
 • Kritiek verbruiken en opbouwen van sociale kennis om de algemene praktijk te informeren.

Hoe wordt een maatschappelijk werk belangrijk

Om een ​​maatschappelijk verantwoord ondernemen te verklaren, moet u contact opnemen met de kantoormanager, Alex Gonzalez, op (773) 442-4760 om een ​​afspraak met een adviseur te plannen.

Voor de algemene Northeastern toelatingsvereisten helpt het Admissions Office nieuwe en terugkerende studenten via het aanvraagproces. Daarnaast helpt het Transfer Center overgangsstudenten en studenten die veteranen zijn om over te stappen naar het noordoosten.

extra mogelijkheden

In de wereldwijde samenleving van vandaag kiezen steeds meer sociale medewerkers om te leven en te leren in culturen die heel anders zijn dan hun eigen. In feite geloven veel mensen dat er geen betere manier is om de impact van wereldwijde krachten op de kwetsbare populaties die we bedienen, zowel in binnen als buitenland echt te begrijpen. Het noordwestelijke BASW-curriculum bevat een toenemend aantal internationale ervaringscursussen en leermogelijkheden. Meer informatie over wereldwijde leermogelijkheden die u als BASW-student beschikbaar stellen. Een groeiend aantal Northeastern BASW faculteitsleden en -studenten voert internationaal onderzoek in landen over de hele wereld. Veel van onze studenten beginnen met een onderzoeksproject in het programma en blijven deze interesse in hun geavanceerde studies.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- Per kredietuur: $ 349.37 Undergraduate (Nieuw ingeschreven herfst 2016 of voorjaar 2017); $ 698,74 Non-Resident Undergraduate (Nieuw ingeschreven herfst 2016 of voorjaar 2017)
Locations
Verenigde Staten - Grayslake, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates