Read the Official Description

In de economie van vandaag moeten bedrijven overal ter wereld klanten van dienst zijn. Onze cursus laat je toe om je vaardigheden aan te passen en je zelfvertrouwen te versnellen om te floreren in een internationale carrière.

Waarom studeren BA International Business Administration bij Middlesex?

Deze cursus is bedoeld om u in staat te stellen effectieve zakelijke vaardigheden te ontwikkelen, de onderlinge relaties van bedrijfsfuncties te realiseren, essentiële zakelijke vaardigheden te ontwikkelen en bekwaam te zijn in het aanpakken van actuele internationale zakelijke problemen en situaties.

Onze eenjarige cursus bouwt de essentiële zakelijke en administratieve vaardigheden voort die u in staat stellen om te slagen in een breed scala van bedrijven uit de private en publieke sector en u trainen om uw kennis met vertrouwen in een mondiale omgeving uit te voeren.

Waarom is de cursus speciaal?

 • Een cursus van een jaar ideaal voor iedereen die wil begrijpen wat internationale bedrijven succesvol maakt
 • Ontworpen om voort te bouwen op de kennis die je al hebt ontwikkeld in je studie
 • Deze cursus brengt sleutelgebieden van het bedrijfsleven samen in een geïntegreerd programma

Voor wie is de koers bedoeld?

 • Het is voor diegenen met een brede achtergrond in bedrijfsstudies. Dit omvat studenten:
 • Met Business Foundation degrees en HND's
 • Die de eerste twee jaar van een driejarige handelsdiploma hebben afgerond aan een andere instelling
 • Met tweejarige bedrijfsdiploma's

Wat ga je studeren?

Naast het opbouwen van effectieve zakelijke vaardigheden, ontwikkel je je kennis van organisaties: hun functies, structuur en management. Je bestudeert de omgeving van internationale bedrijven die verschillende culturen omvatten en leert hoe stakeholders en partners zich in een internationale context begeven.

Via gestructureerde modules leert u bedrijfsprocessen te interpreteren en de prestaties te evalueren en kennis op te bouwen over belangrijke managementtools en -technieken in een mondiale context.

Wat krijg je?

Je leert om effectief in teams te werken en in staat te zijn om zakelijke administratie ideeën met vertrouwen in een wereldwijde markt te presenteren en te communiceren.

modules

 • Wereldwijde bedrijfsstrategie
 • Leiderschap en managementontwikkeling in een internationale context
 • Internationale financiën
 • Internationale marketing

Toelatingseisen

We herkennen een breed scala aan internationale kwalificaties. We hebben normaal gesproken bewijs nodig dat je een gelijkwaardige jaar-één- en -twintigjarige cursus hebt voltooid, bijvoorbeeld een HND of een graad of equivalent daarvan.

Engelse taalvereisten

U moet de Engelse taal beheersen en normaal hebben we Grade C GCSE of een gelijkwaardige kwalificatie nodig. De meest voorkomende Engelse taalvereisten voor internationale studenten zijn IELTS 6.0 (met minimaal 5.5 in alle vier de componenten) of gelijkwaardig. Als u niet zeker weet of u voldoet aan de minimumvereisten, neem dan contact op met het Admissions Office op de campus van Malta.

Careers

Afgestudeerden zijn zeer aantrekkelijk voor werkgevers vanwege hun kennis van wereldwijde bedrijfsactiviteiten, hun analytische en probleemoplossende vaardigheden en hun vermogen om logisch na te denken. Je bent met name voorbereid op het werken voor een internationaal bedrijf.Graduate Roles

Hieronder zijn slechts een paar voorbeelden van de soorten loopbanen die u zou kunnen nastreven na uw afstuderen:

Administratief manager - Een administratief manager past gespecialiseerde technische of professionele principes, praktijken en vaardigheden toe, of het gebruik van een breed scala aan administratieve methoden voor het oplossen van problemen. Dit kan het plannen, ontwikkelen, evalueren, adviseren en verbeteren van verschillende beheerscontrolesystemen, programma's en beleid omvatten, met het doel de effectiviteit en efficiëntie van programma's en operaties te verbeteren.

Reclamemanager - Als een reclamemanager ontwikkelt, implementeert en beheert u de advertentiestrategie van een bedrijf, zowel zakelijk, commercieel als technisch. Jouw taak zal zijn om discussies en verkopen te initiëren en te beheren met sponsors en bureaus. U besteedt uw tijd aan het onderhandelen van overeenkomsten met externe verkoopvertegenwoordigers en het beheren van de ontwikkeling van verkoopmateriaal, inclusief mediakits.

Retail Area Manager - Als retail area manager ben je verantwoordelijk voor het management en de algehele winstgevendheid van een groep winkels. Je bevordert het genereren van verkoop, vormt een belangrijke schakel in de managementcommunicatieketen, door contact te onderhouden met winkelmanagers en met de belangrijkste afdelingen binnen het hoofdkantoor.

Branchemanager - Als filiaalmanager ben je verantwoordelijk voor het management van speciaalzaken of warenhuizen. Je verantwoordelijkheden omvatten de winst van de winkel, voorraad, kosten, veiligheid en administratie van de winkel, evenals de selectie, interviews en training van het personeel.

Program taught in:
Engels

See 4 more programs offered by Middlesex University Malta »

Last updated November 23, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
1 - 3 jaar
Voltijd
Prijs
8,000 EUR
Thuis studenten. € 8.500 Internationale studenten.
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum