BA in International Business Administration - focus op e-business

SRH Hochschule Berlin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in International Business Administration - focus op e-business

SRH Hochschule Berlin

BA in International Business Administration met de nadruk op E-Business

Je gaat onderwerpen zoals bloggen, Cloud Computing en Data Mining gepassioneerd? Uw internationale carrière in de digitale sector begint bij SRH Hochschule Berlin. Leer de regels van het succes in de digitale economie en hoe ze toe te passen om uw bedrijf te bevorderen. Een deel van de dynamische, wereldberoemde Berlijnse start-up community en volg de oprichting en ontwikkeling van nieuwe trends op de voet. SRH afgestudeerden beginnen hun carrière als gewaardeerde experts in een snelle en welvarende industrie.

Zaken ontmoet Internet: het vergroten van uw internationale carrière in E-Business

Online marketing en mobiele communicatie zijn aanjagers van innovatie. Als katalysatoren van een communicatie-revolutie, hebben Internet en Social Media herkomst gegeven aan een bloeiende economische sector die professionals trekt zowel uit de creatieve en technisch gebied. E-Business kunnen bedrijven te controleren en hun processen te verbeteren terwijl het verminderen van de kosten, tijd verbruik en complexiteit. Van productie tot logistiek en verkoop - bijna elk proces kan worden gepland en digitaal uitgevoerd. Welke kansen en risico's heeft digitalisering vertegenwoordigen voor bedrijven, en welke aspecten moeten in aanmerking worden genomen om de juiste beslissingen te nemen? De bacheloropleiding International Business Administration met de nadruk op E-Business richt zich op het geïntegreerd gebruik van verschillende methoden en technieken en stimuleert studenten om te analyseren en kritisch te ondervragen nieuwe trends, draaien ze in succesvolle digitale business managers en trendsetters.

themagebieden

De bacheloropleiding International Business Administration met de nadruk op E-Business biedt fundamentele management kennis, terwijl gespecialiseerd in praktische en theoretische kennis op het gebied van E-Business (E-commerce, Online-Marketing, Mobile Business, Cloud Computing) en Social Media Management ( informatie en Community management, Web 3.0, Social Business, e-learning). Studenten verbeteren van hun interculturele en internationale vaardigheden in gezelschap projecten en tijdens een stage. Aan onze universiteit studeren je in kleine groepen. Je bent actief betrokken, kennis vergaren aan de hand van concrete projecten en leren om te handelen oplossingsgericht.

Voordeel: Relatie om te oefenen

Je studie aan SRH Hochschule Berlin niet plaatsvinden op de academische ivoren toren - Wij leiden u rechtstreeks naar de praktijk. In studieprojecten met docenten en vertegenwoordigers van bedrijven, u te maken met relevante real-life problemen. Tijdens je stage in een bedrijf, heb je al de kans om nuttige contacten in de industrie vast te stellen.

Voordeel: Internationaliteit

SRH Hochschule Berlin is internationaal. In onze campus alleen al, zul je docenten en studenten uit meer dan 75 landen te ontmoeten! Inhoudelijk hebben we ook graag denken internationaal. Tijdens je studie, dan kunt u een verblijf tot twee semesters in het buitenland om uw interculturele en taalvaardigheden te verbeteren.

Kennis, methode, praktijk en persoonlijkheid

Professionele, sociale, methodologische en praktische vaardigheden: dankzij de nieuw ontwikkelde curriculum, onze studie programma biedt u uitgebreide kwalificaties. Het internationale profiel van onze universiteit en de interculturele karakter van onze studenten te versterken je persoonlijkheid. SRH biedt u de ideale omstandigheden om te gedijen in een multiculturele wereld.

overzicht van de module

International Business Administration

 • Inleiding tot het beheer
 • Inleiding tot de economie
 • Inleiding tot de Economie en Bedrijfskunde
 • Internal Accounting & Managerial Accounting
 • Organisational Behaviour en Human Resource Management
 • afzet
 • Economisch beleid
 • Corporate finance
 • Innovatie Management
 • Toonaangevende en beheren Organisaties
 • Service en Quality Management
 • wet

E-Business Focus

 • E-Business and Entrepreneurship
 • Web-based services, Cloud Computing & programmering
 • E-Business Cases
 • Business Planning en Business Model Generation
 • Het creëren van Eisen: Driving Groei met behulp van traditionele, sociale en Viral Marketing en Sales
 • Brand en Communication Management

Interculturele vaardigheden en methoden

 • Persoonlijke Ontwikkeling (Time en project management, leren en presentatie methoden)
 • Sociale Competenties (Interculturele communicatie, conflicthantering, onderhandelen methoden)
 • Vreemde taal (Spaans of Duits)
 • academisch schrijven
 • Fundamenten van de wiskunde
 • Statistiek
 • Research Methods

Profiel en praktijk

 • Study Project
 • Stage
 • Bachelor Thesis

Haal je carrière begon bij SRH Hochschule in Berlijn en gelden voor ons programma International Business Administration met de nadruk op E-Business

U kunt uw studies beginnen bij SRH Hochschule in Berlijn in de winter of in de zomer semester. Solliciteer nu online. Wij zullen uw aanvraag zorgvuldig te controleren en, indien de documenten in orde zijn, nodigen u uit om onze selectie. Het proces bestaat uit een gesprek en een schriftelijke test. De deelname aan het proces is gratis.

Toelatingsvoorwaarden

Aanvragers aan onze bacheloropleidingen moet een internationale en interculturele oriëntatie.

Toelatingseisen verschillen naar gelang van de opleiding en de nationaliteit van de kandidaten. Toepassingen van internationale kandidaten worden individueel onderzocht om te bepalen of ze voldoen aan de toelatingseisen.

De basisvereisten zijn:

 • Algemeen hoger ingang onderwijs diploma (Abitur), hogeschool ingang kwalificatie (Fachhochschulreife), een internationaal Baccalaureate Diploma of een overeenkomstige kwalificatie in aanmerking te komen als een ingang kwalificatie voor de universiteit.
 • Succesvolle deelname aan het selectieproces
 • Het bewijs van het Engels taalvaardigheid

Taalvaardigheden

De gehele opleiding wordt in het Engels gehouden. Alle aanvragers moeten voldoende talenkennis blijken om succesvol deel te nemen in de mate.

De volgende Engels proficiency tests worden aanvaard: TOEFL®-Test (iBT 87); IELTS (academische): minimale score van 6,5, met een minimum van 6,0 voor elke vaardigheid; TOEIC: Luisteren / Lezen 785, 160 Spreken, Schrijven 150; CAE (klasse A, B of C); CPE (klasse A, B of C); Pearson Engels Test Academic (PTE-A): 59 punten.

Kandidaten met een beroepsopleiding

Kandidaten met een afgeronde beroepsopleiding en een aantal jaren werkervaring moeten slagen voor een in aanmerking te komen test om te worden toegelaten tot de universiteit.

Toelatingsprocedure

Toepassing op de bacheloropleidingen bij SRH Hochschule Berlin kan online of door het sturen van ons ingevuld en ondertekend hardcopies van de online aanvraag per e-mail worden gemaakt.

Toelating tot het programma is gebaseerd op zowel de nationale toelatingsregeling en persoonlijk gevoerd selectie-interviews. Tijdens de aanvrager evaluatieproces, doen we niet alleen taalvaardigheid, cognitieve vaardigheden en academische prestaties in aanmerking, maar ook de persoonlijkheid van studenten en onderscheidende ervaringen.

De universiteit zal in de loop van de selectieprocedure, die wordt uitgevoerd door een selectiecommissie deze informatie gebruiken. De commissie is samengesteld uit docenten professoren, evenals SRH University Berlijn vertegenwoordigers van de studenten. De definitieve selectie beslissing zal genomen worden door de graduate programma directeur op basis van de aanbevelingen van de selectiecommissie.

Uiteraard zijn alle van uw aanvraag gegevens zullen uiterst vertrouwelijk worden behandeld en zal niet worden gedeeld met derden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Apr. 2019
Duration
Duur
6 - 7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
725 EUR
per maand
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Apr. 2019
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan