BA in International Business Administration

Major bedrijven opereren over de landsgrenzen heen. Bedrijf vertrouwt op een effectief beheer en het vermogen om problemen op te lossen. Onze programma's in het hart van Parijs leert u alle vaardigheden die nodig zijn om te slagen in een bloeiende, internationale omgeving.


Internationale programma's en carrières

Het ministerie van International Business Administration biedt drie majors en minors:

  • International Business Administration richt zich op alle functionele gebieden van het bedrijfsleven in een internationale context. Naast het leren van de concepten, modellen en technieken in verband met het bedrijfsleven, zult u het oplossen van problemen, leiderschap, teaming, en effectieve communicatie vaardigheden te oefenen. We benadrukken wereldwijd begrip, ethiek en verantwoordelijkheid.
  • International Finance is de toepassing van de economie binnen de financiële en niet-financiële instellingen en markten. Het gaat om de optimale allocatie van schaarse financiële activa, zoals geld, leningen, obligaties, aandelen en valuta's. Ons uitgebreide programma van Financiën cursussen bereidt u naar de economische en financiële omgeving te begrijpen, en stelt u in staat om alternatieve investeringsmogelijkheden te evalueren, te financieren die kansen en beheren van optimale portefeuilles-alle vaardigheden die nodig zijn voor de werkgelegenheid in de financiële bedrijven of investeringsbanken.
  • Ondernemerschap leert de basis van de kleine business management en de vereiste voor de planning en het creëren van nieuwe bedrijven binnen een land en internationaal activiteiten. Dit generalist bedrijf graad is gericht op studenten die willen hun eigen bedrijf, werken in een klein bedrijf, werken starten in een familiebedrijf, of wilt u het beheer van de innovatie te begrijpen in elke organisatie.


Uitzonderlijke carrièremogelijkheden wachten onze afgestudeerden.


Neem contact op

Aarzel niet om al onze spannende cursussen te verkennen, voldoen aan onze volbracht faculteit, en neem contact met ons op als u vragen hebt. We kijken er naar uit van u te horen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van The American University of Paris »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Op locaties
Op datum