BA in internationale betrekkingen - specialisatie internationale marketing

University of Lodz

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in internationale betrekkingen - specialisatie internationale marketing

University of Lodz

De nieuwe BA in International Marketing is ontworpen voor de middelbare school afgestudeerden met een gedegen kennis van het Engels en de ambitie om hun carrière te starten in internationale bedrijven, instellingen, media en diplomatie.

Het lesprogramma bestaat uit 600 uur les in internationale betrekkingen in combinatie met meer dan 1000 uur van de moderne marketing en business courses. Ons programma is uniek voor de praktische karakter en de speciale aandacht voor internationale vraagstukken. De cursussen in internationale marketing management zijn gebaseerd op real-life case studies en leren hoe ze de werkelijke zakelijke problemen op te lossen. Dat is de reden waarom onze afgestudeerden zijn zo goed voorbereid om te werken in de internationale omgeving.

Vereisten

Een middelbare school diploma, een transcript of records die de vakken / cijfers en een bewijs van bekwaamheid in het Engels voor buitenlanders (tenzij het secundair onderwijs werd onderwezen in het Engels) zijn verplicht.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,500 PLN
De beschuldiging van 2500 PLN / jaar geldt voor de Poolse en de EU / EFTA-burgers. 2.500 EUR / jaar voor studenten van buiten de EU / EVA, extra 120 EUR beschuldiging dat inschrijvingsgeld (voor studenten van Poolse afkomst het collegegeld wordt verlaagd
Locations
Polen - Łódź, Woiwodschap Łódź
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates