Lees de Officiële Beschrijving

CUB's Bachelor of Arts in Internationale Studies is een driejarige Engelstalige programmaopleiding 'International Relations Experts' als toekomstige specialisten van regionale en internationale zaken met een breed begrip van wereldpolitiek en internationale betrekkingen.

Het programma wordt georganiseerd door het Institute for International Studies waar studenten hebben de mogelijkheid om te kiezen uit een selectie van gebied specialist evenals taalcursussen voor de opbouw van een bruikbare portfolio. Bovendien, het programma heeft een multidisciplinaire scope met sterke IR, internationale juridische, historische en wereld economie afmetingen, met een stevige achtergrond in de sociale wetenschappen en een speciale focus op de Europese Unie.

CUB's Bachelor of Arts in International Studies biedt een ideale voorbereiding voor degenen die willen een carrière in het openbaar bestuur, internationale en regionale instellingen, NGO's of multinationals gebaseerd of werkzaam zijn in Midden- en Oost-Europa voort te zetten, maar het biedt wel een meer globale visie op de dezelfde tijd.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
- 1.900 EUR + 100 EUR kosten van de aanvraag (niet terugbetaald)
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum