BA in Internationale Betrekkingen

Yasar University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Internationale Betrekkingen

Yasar University

Het analyseren van de wereldwijde systemen door middel van de fundamentele overeenkomsten van de internationale betrekkingen.

Het ministerie van Internationale Betrekkingen heeft tot doel de studenten met de vaardigheden om te bekijken en te analyseren een verscheidenheid van zaken en problemen met betrekking tot internationale economische, politieke, sociale en diplomatieke problemen met behulp van de uitgangspunten van de politieke wetenschap.

Het gebied van de internationale betrekkingen niet meer uitsluitend bezighoudt met interstatelijke relaties maar ook de analyses van de interacties tussen verenigingen, maatschappelijke organisaties, transnationale acteurs en individuen. Het ministerie van Internationale Betrekkingen, dus wil haar studenten op te leiden om de nodige vaardigheden om de multilevel netwerken van de betrekkingen te beoordelen op het wereldtoneel, interdisciplinair onderzoek met theoretische en thematische toelichtingen te ontwikkelen en zich aan te passen aan de dynamiek van de voortdurende globalisering.

Wij nodigen u uit om een ​​deel van de afdeling Internationale Betrekkingen en verbeteren van uw persoonlijke ontwikkeling en kennis.

8 eenvoudige stappen voor Solliciteren bij Yasar University

  • Print Aanvraagformulier.
  • Volledige aanvraagformulier zorgvuldig in het Engels. De volgende bewijsstukken zijn ook nodig en moet in het Engels of Turks. Als het originele document is in een andere taal, wordt een officiële vertaling nodig.
  • Bevestig middelbare school diploma en transcript.
  • Bevestig de Engels taal kwalificaties of de resultaten van bekwaamheid examens (niet vereist voor native speakers). TOEFL (65) / IELTS (5) / Cambridge ESOL (C) of Yasar University FLAT Examen (65).
  • Bevestig academische brief van aanbeveling.
  • Maak een kopie van het paspoort.
  • Maak een foto (paspoort formaat) - Stuur aanvraag Neem contact met ons op voor meer informatie.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Yasar University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,500 USD
per jaar
Locations
Turkije - İzmir, İzmir
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - İzmir, İzmir
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan