BA in Internationale Betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA in Internationale Betrekkingen

De Bachelor of Arts in Internationale Betrekkingen (BA-IR) is een modulaire 3-jarige opleiding die de theoretische grondslagen, praktisch inzicht en analytische vaardigheden biedt om zin van Internationale Betrekkingen, Internationaal Recht en de Global Economy te maken. Het programma biedt een unieke combinatie van theoretische opleiding, praktische oefeningen en professionele stageplaatsen.

Op de School van Genève van diplomatie (GSD) cursussen worden gegeven door ervaren academici en vooraanstaande beoefenaars met een achtergrond in de regering, de diplomatie, internationale organisaties, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Onze gevarieerde faculteit delen een diepe humanitaire inzet, en een verlangen om te stimuleren, uitdagen en inspireren studenten.

Om te helpen bij het begrijpen hoe de theoretische inzichten toe te passen reële situaties, de BA-IR combineert kern en keuzemodules dat verschillende onderwijs- en leermethoden, met inbegrip van lezingen en seminars, workshops en simulaties, evenals gepersonaliseerde opdrachten en tal van mogelijkheden om te verkennen mengen, ontwikkelen, presenteren en debatteren ideeën en ambities.


Toelatingseisen

Studenten zijn verplicht eventuele erkende school hebben afgerond diploma, het International Baccalaureate Programma, A-Levels, Amerikaanse Placement, Franse baccalaureaat, Maturita, Abitur, etc. om toe te passen voor het programma van de bacheloropleiding. Door de diversiteit van de kandidaten, zijn er andere internationale kwalificaties die we kunnen aanvaarden.

Omdat de voertaal is Engels, moet u een bewijs van uw taalvaardigheid in te dienen.


Aanvraagprocedure


Afstuderen Eisen

Een regelmatige jaar full-time studie verdient de student 60 studiepunten in de richting van de noodzakelijke afstuderen totaal van 180 studiepunten (ECTS), haalbaar is in drie jaar.

De stage programma en andere speciale evenementen / studie ervaringen gedurende het academisch jaar zijn verplichte onderdelen van het programma.

Laatst bijgewerkt op sep 2016

Over de school

The Geneva School of Diplomacy and International Relations (GSD) prides itself on rigorous teaching and on a faculty renowned for their concern of the individual needs of our students. This tradition ... Lees meer

The Geneva School of Diplomacy and International Relations (GSD) prides itself on rigorous teaching and on a faculty renowned for their concern of the individual needs of our students. This tradition is enhanced by the specialized and interdisciplinary nature of the curriculum. Lees Minder