BA in internationale sales en marketing management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA in Internationale Verkoop en Marketing Management

&nbsp

ZIBAT Campus Roskilde (Business & IT) biedt u een mogelijkheid voor een top-up Bachelor Degree in International Sales en Marketing Management.

Als u een AP (Academie Beroep) afgestudeerd in Marketing Management of houd soortgelijke internationale kwalificaties op het gebied van Economie en Bedrijfswetenschappen, dan is dit 1 ½ jaar top-up programma van belang kan zijn voor u.

&nbsp

Bent u op nastreven van een carrière in het internationale bedrijfsleven?

Het doel van de cursus is het opleiden van bachelors in de Internationale Verkoop en Marketing Management, die kan uitvoeren taken in verband met het internationale bedrijfsleven op de markt onafhankelijk en professioneel - met de nadruk op kleine en middelgrote bedrijven in het bijzonder binnen de internationale business-to-business verkoop.

&nbsp

Een groeiend zakelijk gebied

Internationale verkoop en marketing is een groeiende zakenwijk als gevolg van de steeds toenemende internationalisering van het bedrijfsleven - met name het segment van de kleine en middelgrote bedrijven. Er is een groeiende vraag naar jonge werknemers met de juiste mix van verkoop en marketing competenties in banen, zoals:

  • International Sales Representative
  • Executive Sales Supporter
  • Key Account Manager
  • Sales Planner
  • Assistent Sales Manager
  • Sales Manager
  • Sales en Marketing Coördinator
  • Accreditatie en mogelijkheden voor verdere opleiding


De Bachelor in de Internationale Verkoop en Marketing Management biedt toegang tot de relevante masteropleidingen aan een aantal universiteiten en business schools in Denemarken. Naast de Deense universiteiten, heeft u ook een breed scala aan mogelijkheden voor verdere opleiding in andere landen, vooral in Europa, omdat het programma is ECTS geaccrediteerd. Houd er rekening mee dat u onder voorbehoud van verblijfsvergunning regelgeving in andere Europese landen

&nbsp

&nbsp

Programma-informatie

De syllabus en leerdoelen van het programma zijn gebaseerd op onderzoek naar de toekomstige eisen van het bedrijfsleven voor het personeel met een internationaal profiel, een goede talenkennis en een brede basis in economie, met bijzondere aandacht voor het omgaan met marketing opdrachten.

Je krijgt een grondige inzicht in Marketing, Logistics, Management en Organisatie, Financiën en Economie en Business Law.

&nbsp

&nbsp

Doel van het programma

Het doel van het programma is om de studenten in aanmerking om zelfstandig te werken in het analyseren, plannen en uitvoeren van nationale en internationale marketingactiviteiten in de handel, productie-en dienstverlenende bedrijven.

&nbsp

Bachelor project

Het project zal de centrale thema's van de opleiding als uitgangspunt en kan bevatten elementen uit de stage.

De probleemstelling voor het project wordt voorbereid door de student, bij voorkeur in samenwerking met een bedrijf. Het project heeft als probleemstelling moet
goedgekeurd door Campus Roskilde (Business & IT).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Roskilde Business College is een van de oudste zakelijke hogescholen in Denemarken. Opgericht in 1869, heeft het college een belangrijk onderdeel van de educatieve sector in Roskilde voor meer dan een ... Lees meer

Roskilde Business College is een van de oudste zakelijke hogescholen in Denemarken. Opgericht in 1869, heeft het college een belangrijk onderdeel van de educatieve sector in Roskilde voor meer dan een eeuw. Het College is gelegen in de stad Roskilde, die slechts 20 minuten is de trein van Kopenhagen. Roskilde Business College biedt onderwijs voor jongeren en volwassenen in een moderne studie-omgeving met het stimuleren van academisch leren, gecombineerd met elementen van het algemeen onderwijs en sociale competentie, en op de toekomst gerichte werkvormen. &nbsp Ontwikkeling en Kwaliteit Campus Roskilde (Business & IT) heeft een lange en trotse traditie die uitmuntendheid combineert met een dynamische en innovatieve cultuur. Ons doel is om een ​​van de beste onderwijsinstellingen in onze regio als het gaat om onderwijs en opleiding. In overeenstemming met de Deense regelgeving we ingevoerd hebben een kwaliteits-concept en het beleid waar we allebei enquête onder onze medewerkers en studenten. Het algemene doel is om een ​​solide basis voor de ontwikkeling van het jaarlijkse actieplan gericht op het voldoen aan onze gebruikers nog beter. U kunt hier meer informatie over onze kwaliteit concept. &nbsp&nbsp Student Enquêtes Campus Roskilde (Business & IT) voert jaarlijks een enquête onder studenten in al onze programma's. Onder andere het onderzoek stelt het college het verbeteren van zowel het onderwijs en de universiteit omgeving. Benchmark Onderzoek Een vergelijkbaar onderzoek wordt tegelijkertijd uitgevoerd bij alle business scholen in Denemarken. Op deze manier de colleges zijn in staat om resultaten te vergelijken en van die colleges, die bijzonder goed doen in bepaalde gebieden te leren. Dit onderzoek heet de benchmark onderzoek. Lees Minder