BA in Leisure Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA in Leisure Management

&nbsp

Wil je een carrière binnen de gebeurtenis, toerisme, sport of vrije tijd na te streven?

ZIBAT Campus Roskilde (Business & IT) biedt u een bacheloropleiding in Leisure Management.

De Bachelor in de Leisure Management is een uniek programma gericht is op het evenement, toerisme, sport en horeca. Het programma opent een deur naar een spannende wereld en ervaart u een studie omgeving gericht op uw behoeften. Inbegrepen in uw 3 ½-jarige bachelor-graad wordt een 6-maanden durende stage zijn.

&nbsp


Generalist of specialist?

De bacheloropleiding in Leisure Management geeft u de mogelijkheid om ofwel een brede studie van de verschillende soorten van vrijetijdsbesteding bedrijf of specialisatie in een bepaald gebied van de vrijetijdsindustrie.

In de loop van het programma, kunt u kiezen uit de volgende specialisaties:

  • Leisure Management (generalist)
  • Tourism Management
  • Sports Management
  • Event Management

Je bereikt een bepaalde specialisatie door je keuzevakken, de keuze van bedrijf voor de stage, en onderwerp van jouw keuze voor de uiteindelijke bachelorscriptie. U maakt deze keuzes ongeveer halverwege het programma, dat geeft je ruimschoots de gelegenheid om naar het programma en de verschillende vakken kennen, voordat u kiest voor je specialisatie.

&nbsp

&nbsp

Vrije tijd Economie

&nbsp

We leven in een wereld waarin de vrije tijd is meer dan alleen maar vrije tijd. In toenemende mate willen we plezier en avontuur in plaats van alleen te ontspannen en "vrije tijd". Het toevoegen van waarde aan goederen door middel van dromen, beloften en positieve associaties is essentieel geworden voor het succes van een product. Hierdoor wordt de vrijetijdseconomie steeds meer dan een andere sector in de wereld. En de behoefte aan bekwame managers en medewerkers gaat maar een weg - en dat is up!

&nbsp

&nbsp

De vrijetijdsindustrie

&nbsp

Er is een toenemende vraag naar kwaliteit vrijetijdsbesteding in de vorm van vakantie, sport evenementen, concerten, theater-en operavoorstellingen, tentoonstellingen, pretparken en winkelen. Het uiteindelijke succes van een product of dienst wordt bepaald door de hoeveelheid van opwinding en genot verband met het gebruik of consumptie. De behoefte aan bevoegde werkgevers en werknemers is dringend.

&nbsp

&nbsp

Het programma - na afstuderen

&nbsp

De Bachelor in de Leisure Management is een theoretische en praktische opleiding. Het doel is om studenten in staat stellen een theoretische en praktische basis voor het uitvoeren van diverse business banen in de vrijetijdsindustrie, zowel op nationaal als op internationaal niveau te krijgen.Het doel van de cursus is het opleiden van bachelors in Leisure Management die taken verrichten die verband houden met evenementen, toerisme, sport of horeca op de markt, onafhankelijk en professioneel - met de nadruk op kleine en middelgrote bedrijven en in het bijzonder op het gebied van internationale business-to-business sales.The programma is gericht op het waarborgen van de afgestudeerden direct toegang tot professionele Bachelor in de Leisure Management leven in banen, zoals Project Manager, Event Organiser, Event Coordinator, Sport en Vrije tijd Manager, maar ook meer traditionele banen op het gebied van vrije tijd, evenementen, sport, horeca entertainment, enz. De Bachelor in de Leisure Management biedt haar afgestudeerden met een begrip van de bijzondere aspecten van de vrijetijdsindustrie en de vaardigheden om taken te beheren het gebied van marketing, management en economie in de vrijetijdsindustrie.Gedurende het programma benadrukken we het belang van het combineren van theoretische en praktische vaardigheden.

&nbsp

&nbsp

Het bijzondere aan dit programma?

&nbsp

De activiteiten van de leisure-industrie in een geïntegreerde opleiding met een praktische / theoretische benadering.

&nbsp

De uitvoering van projecten met betrekking tot marketing en economie in de vrije veld. Je leert de theorie tijdens het testen in de praktijk tijdens de 6e semester. U wordt toegewezen aan een of meer bedrijven met vestigingen tijdens je studie.

&nbsp

De ervaring van een intieme studie omgeving waar studenten werken nauw samen, en met een staf die altijd voor u klaar.

&nbsp

Engels als de taal van de communicatie vanaf de eerste dag, waardoor een internationale studieomgeving.

&nbsp

Het oplossen van problemen zal uw specialiteit is, op basis van solide academische, praktische en taalkundige ervaring. Je zal een actief op de arbeids markt van morgen zijn.

&nbsp

U wordt in een studie omgeving die diversiteit, helderheid, energie en intimiteit alle omvat op hetzelfde moment.

&nbsp

Er zijn veel mogelijkheden om studenten het doen van andere graden door middel van sociale activiteiten en interdisciplinair onderwijs te voldoen.

&nbsp

&nbsp

Programma-informatie

&nbsp

Tijdens het programma leer je het ontwikkelen en lanceren activiteit projecten. Je krijgt zowel praktisch als theoretisch inzicht in de variousaspects van de leisure-industrie, maar ook vaardigheden op het gebied marketing, management en economics.Early in de loop van het programma, wordt u verbonden met een of meer ondernemingen.In het zesde semester, zal je voer een stage voor een half year.The programma wordt afgesloten met een bachelor afstudeerproject. Het project omvat een grote schriftelijke opdracht, die je moet presenteren orally.Teaching schakelt tussen de lezingen en projectgroep werk en nemen we een breed scala van verschillende onderwijs-activiteiten, zoals event-planning, real-life projecten en samenwerking met bedrijven en organisaties in de vrijetijdsindustrie.

&nbsp

&nbsp

De stageperiode

&nbsp

Het bedrijf stage (normaal onbetaald) is vergelijkbaar met een full-time baan met dezelfde eisen met betrekking tot werktijden, inbreng, betrokkenheid en flexibiliteit, die de afgestudeerde zou verwachten te vinden in zijn / haar eerste job.The doelstellingen en de doelstellingen van de stage zal bepaald worden door de student en twee begeleiders (een van Campus Roskilde en een van het bedrijf).De stage wordt afgesloten met een beoordeling op basis van een schriftelijk verslag opgesteld door de student en een evaluatie uitgevoerd door het bedrijf.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Roskilde Business College is een van de oudste zakelijke hogescholen in Denemarken. Opgericht in 1869, heeft het college een belangrijk onderdeel van de educatieve sector in Roskilde voor meer dan een ... Lees meer

Roskilde Business College is een van de oudste zakelijke hogescholen in Denemarken. Opgericht in 1869, heeft het college een belangrijk onderdeel van de educatieve sector in Roskilde voor meer dan een eeuw. Het College is gelegen in de stad Roskilde, die slechts 20 minuten is de trein van Kopenhagen. Roskilde Business College biedt onderwijs voor jongeren en volwassenen in een moderne studie-omgeving met het stimuleren van academisch leren, gecombineerd met elementen van het algemeen onderwijs en sociale competentie, en op de toekomst gerichte werkvormen. &nbsp Ontwikkeling en Kwaliteit Campus Roskilde (Business & IT) heeft een lange en trotse traditie die uitmuntendheid combineert met een dynamische en innovatieve cultuur. Ons doel is om een ​​van de beste onderwijsinstellingen in onze regio als het gaat om onderwijs en opleiding. In overeenstemming met de Deense regelgeving we ingevoerd hebben een kwaliteits-concept en het beleid waar we allebei enquête onder onze medewerkers en studenten. Het algemene doel is om een ​​solide basis voor de ontwikkeling van het jaarlijkse actieplan gericht op het voldoen aan onze gebruikers nog beter. U kunt hier meer informatie over onze kwaliteit concept. &nbsp&nbsp Student Enquêtes Campus Roskilde (Business & IT) voert jaarlijks een enquête onder studenten in al onze programma's. Onder andere het onderzoek stelt het college het verbeteren van zowel het onderwijs en de universiteit omgeving. Benchmark Onderzoek Een vergelijkbaar onderzoek wordt tegelijkertijd uitgevoerd bij alle business scholen in Denemarken. Op deze manier de colleges zijn in staat om resultaten te vergelijken en van die colleges, die bijzonder goed doen in bepaalde gebieden te leren. Dit onderzoek heet de benchmark onderzoek. Lees Minder