BA in Management en Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De opleiding hierin beschreven leidt tot een toekenning van een BA in Management en Finance. Het doel van de studie is om specialisten in staat om te werken als middelste niveau officieren in het bedrijfsleven bedrijven opvoeden en als assistenten top managers in diverse organisaties, met name in het bedrijfsleven bedrijven. De afgestudeerden zijn het verwerven van kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​passend beheer methoden en instrumenten, met inbegrip van financiële en boekhoudkundige technieken die worden gebruikt voor de ondersteuning van het beheer van processen in een professionele en ethische manier te gebruiken.

De BA in Management en Finance opleiding is gericht tot individuen klaar om te werken in organisaties die gekenmerkt wordt door veeleisende normen en standaarden en werkt in multi-culturele, mondiale omgeving. De kandidaten wordt verwacht dat de capaciteit van de communicatie in het Engels, alsmede een openheid voor samenwerking hebben, het vermogen om logisch na te denken, te identificeren en de structuur problemen. De kandidaten moeten oprecht geïnteresseerd in de economische en sociale processen. Afgestudeerden van de BA in Management en Finance opleiding zal de fundamentele kennis in de sociale wetenschappen te verkrijgen en maakt kennis met de technieken en methoden van ondersteunende management processen in organisaties van het bedrijfsleven worden - in het bijzonder met betrekking tot financiën en boekhouding. De afgestudeerden zullen ook de vaardigheden die nodig zijn om deze technieken professioneel gebruik te verkrijgen. In het bijzonder zal de afgestudeerden in staat zijn te identificeren en te structureren problemen van organisaties. Zij zullen in staat zijn de voorbereiding van hoogwaardige informatie voor de besluitvorming door zowel interne als externe stakeholders.

Zij zullen hedendaagse beginselen opstellen van de jaarrekening, algemeen aangenomen cost accounting en management accounting methoden als fundamenten van het financieel beheer te leren kennen. De afgestudeerden zullen klaar om te zoeken naar optimale oplossingen voor organisatorische problemen op basis van verworven kennis en vaardigheden en deze oplossingen in een professionele en ethische wijze uit te voeren.

Vereisten

  • een middelbare school diploma,
  • een transcript of records waaruit de voltooide onderwerpen en verkregen rangen,
  • een bewijs van bekwaamheid in het Engels voor buitenlanders (tenzij het secundair onderwijs werd onderwezen in het Engels) zijn verplicht.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The highly respected University of Lodz is one of the leading institutions of higher education in Poland. It was established in 1945 as a successor of educational institutions active in Lodz in earlie ... Lees meer

The highly respected University of Lodz is one of the leading institutions of higher education in Poland. It was established in 1945 as a successor of educational institutions active in Lodz in earlier times. The 13 faculties of the University provide programmes in 90 fields of study and 165 specializations. In addition, the University offers doctoral programmes, more than 70 postgraduate curricula including an MBA programme, and programmes financed by the ESF. Our students, together with those studying in Lodz within exchange programmes, come from about 90 different countries. In this truly international atmosphere everyone can experience the cultural diversity of both the city and the institution. Lees Minder