BA in Management

Lazarski University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Management

Lazarski University

Dit programma is ideaal voor studenten die een managementcarrière willen nastreven en zakelijke problemen in de echte wereld willen oplossen. Als onderdeel van het programma kunnen studenten ervoor kiezen om zich te specialiseren in logistiek of toerisme en reismanagement .

Elke organisatie heeft goede managers nodig, of het nu een overheidsinstelling, een non-profitorganisatie, een particuliere onderneming of een multinationale onderneming is. Door middel van het BA in Management-programma aan de Lazarski University , zullen de studenten de vaardigheden verwerven die nodig zijn om te werken in complexe en moeilijke werkomgevingen.

Ze zullen de basis van organisatorisch, financieel en human resource management leren en zullen de basis leggen die nodig is om succesvolle en zinvolle carrières te lanceren. Via dit programma kunnen studenten kiezen uit twee specialisaties: toerisme en reismanagement of logistiek.

Specialisatie Logistiek E-business is een specialisatie die deel uitmaakt van het 3-jarige BA in Economics-programma.

Specialisatie Toerisme en reismanagement Toerisme en reismanagement is een specialisatie die deel uitmaakt van het 3-jarige BA in Economics-programma. Het programma wordt uitgevoerd in samenwerking met TUI-reisorganisatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,600 EUR
per semester een niet-terugvorderbare aanvraagkosten van 200 EUR.
Locations
Polen - Warschau, Woiwodschap Mazoviƫ
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates