BA in Psychologie

Eötvös Loránd University (ELTE)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Psychologie

Eötvös Loránd University (ELTE)

Het doel van de ELTE psychologie BA-programma Is het trainen van professionals die perfect zijn in de theoretische grondslagen en basismethoden van de psychologie, inzicht hebben in de toegepaste takken van de psychologie en beschikken over vaardigheden en technieken die kunnen worden gebruikt om individuen, groepen of organisaties te meten, verkennen en ontwikkelen Door middel van gedragsmeting of andere experimenten. Studenten zullen een geïntegreerde kennis van het onderwijs, communicatie, socialisatie, leren en menselijke ontwikkeling te verkrijgen. Het is ook gericht op het moderne, zowel theoretische als praktische kennis en ware zin van roeping die verder leren ondersteunen in een Psychologie MA te bieden.

Dienovereenkomstig, het curriculum onderstreept het belang van de theoretische kennis en de regelmatige syllabus van het beroep van de psychologie, daarom leert de methodiek en de praktische cursussen in aanmerking komen voor de belangrijkste toegepaste takken en de trainingen die de vaardigheden vorm te beheersen en competenties voor de gedragsanalyse afzonderlijk ondersteunt hoge kredietvolume. Naast de basiscursussen en de reguliere leerplan biedt het curriculum ook verdere speciale cursussen om hun gedetailleerde kennis te helpen. Men kan kiezen uit hen om te beslissen in welke praktische veld van de student wil vertrouwd met of dieper betrokken in geworden.

Het methodisch veeleisende research papers opgesteld op het gebied van de fundamentele takken onderbouwen het eindwerk dat in feite een portfolio van de empirische bevindingen van deze research papers, maar met een methodische voltooiing van een individueel gekozen waarvan een met verdere introductie in praktische toepassingen.

Het eindexamen bestaat uit de verdediging en bespreking van de research papers. Studenten zijn in hun research papers te plaatsen in de bredere context van hun studie in de psychologie. zal speciale aandacht worden besteed aan de methodologische vaardigheid en het juiste gebruik van statistische methoden verworven door de student.

Sterkte van programma

De buitenlandse taal kwalificatie van ELTE heeft een lange geschiedenis als gevolg van de internationaal bekende workshops en de docenten die ook internationaal erkend. Het programma bestaat sinds 1991. Gedurende deze jaren was ingenomen met het Instituut voor 50-60 studenten per jaar uit een breed scala van andere landen. De student naar leraar ratio ondersteunt een tutorial-achtige sfeer die kunnen stimuleren communicatie en effectiviteit begeleiding van de leerlingen en hun leerkrachten. Met betrekking tot het aantal medewerkers en studenten, de professionele paraatheid, administratieve capaciteit, en infrastructurele voorwaarden van het instituut, de Faculteit Educatie en Psychologie aan ELTE is de beste Instituut voor Psychologie in Hongarije.

Carrièremogelijkheden

De activiteit van een gedrag-analist kan de gronden en rechtvaardiging vinden in elke organisatie, veld, instituut, waar de volgende processen plaatsvinden: onderwijs, opleiding, ontwikkeling, leiderschap, werving, selectie, heropvoeding, correctie, of gezondheid activiteiten. Bovendien kan een gedrag analist ook werken in een psychologisch laboratorium en af ​​te ronden en een aantal standaard experimenten en proeven van bekwaamheid van organisatiepsychologie te evalueren. Vanzelfsprekend - in specifieke gevallen - is het toezicht op een gekwalificeerde psycholoog verplicht.

Een gedrag analist is opgeleid en bereid zijn om uit te voeren en een aantal experimenten met betrekking tot menselijke ingrepen, zoals standaard of opzettelijke overzicht van competentie, adaptiviteit, houding of de werking te analyseren, kan de vraag naar dergelijke professionals worden gekarakteriseerd als belangrijk en opmerkelijk. Instituten die al een goed opgeleide en gekwalificeerde psycholoog in dienst kan ook aanspraak professionals om te werken onder toezicht en verdiepen hun bevoegdheid op deze manier. Zo is de human resources en financiële budgetten zou kunnen krijgen beter georganiseerd en productiever te worden, terwijl de resterende kosteneffectief - profiteren zowel werkgevers als werknemers.

Job voorbeelden

gedrag analist

Toelatingseisen - eis Taal

Zeer goede beheersing van het Engels is vereist tijdens de mondelinge toelatingsexamen en de rest van het hele programma. De kennis taal wordt beoordeeld en geëvalueerd tijdens het interview.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Eötvös Loránd University (ELTE)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
4,200 EUR
per semester.
Locations
Hongarije - Boedapest
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan