BA in Psychologie

Concordia College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Psychologie

Concordia College

psychologie

Als je gefascineerd door het gedrag en de mentale processen, de psychologie is het belangrijkste voor u.

In de psychologie lessen, vindt u de wetenschappelijke benadering te verkennen om het begrijpen van de geest en gedrag. U kunt een psychologie belangrijke aanpassen om jezelf voor te bereiden op een carrière of graduate studies in verschillende gebieden, zoals klinische of adviseren beroepen, ontwikkelingsstudies, neurowetenschappen, human resources en tal van andere gebieden.

In het lab en van buiten - Daarnaast zult u tal van mogelijkheden om onderzoek te doen en te bestuderen.

Interdisciplinair Advantage

De huidige trend in de wetenschap is om de natuur vanuit meerdere perspectieven te begrijpen. Een neurowetenschappen minor kan bouwen op uw psychologische achtergrond.

Onderzoek

Bezighouden met de faculteit op onderzoeksprojecten, evenals verschillende onderzoek ervaringen ingebouwd in het curriculum. Faculteit-student onderzoek buiten het klaslokaal is een belangrijke factor bij de toelating tot de graduate school. Concordia, zullen wij u goed voor te bereiden. Je kan zelfs de kans om je onderzoek te presenteren.

Werkervaring

Stagiair bij één van de vele zorginstellingen en agentschappen in de Fargo-Moorhead gebied. Gebruik uw kennis in een jeugdgevangenis, de Fargo Jeugd Commissie of Prairie St. John's.

Get Involved

Word lid van Psi Chi, de nationale psychologie eer de maatschappij, of onze campus Psychologie Club. Wij bieden ook onze eigen honoursprogramma, waarin je de kans om te plannen en te voltooien uw eigen onderzoek geeft.

Na Concordia

Met een graad in de psychologie, wordt u voorbereid op een carrière in een verscheidenheid van terreinen of graduate school.

Een psychologie belangrijk biedt een uitstekende achtergrond voor een loopbaan in het bedrijfsleven, recht, geneeskunde, het seminarie en het onderwijs. Zoals een recent afgestudeerde die werkt voor Lutheran World Relief als fair trade project coördinator, kunt u een manier om je psychologie belangrijke koppelen met uw interesses en talenten te vinden.

Studenten die psychologie ook onderzoek hebben nagestreefd de werkgelegenheid als schoolmaatschappelijk werkers, beroepsopleiding specialisten en klinische geestelijke gezondheidszorg counselors.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Moorhead, Minnesota
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates