BA In Psychologie

University Of Northern Iowa

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA In Psychologie

University Of Northern Iowa

psychologie is de studie van het menselijk en dierlijk gedrag (normale en abnormale) en de psychologische, sociale en biologische processen die verband houden met dat gedrag. Hoofdvak in de psychologie kan een individu voor te bereiden op een aantal verschillende rollen: docent, onderzoeker, dienstverlener, beheerder of consultant. Vanwege de diversiteit van gebieden psychologie, is er ruimte voor studenten met verschillende persoonlijke eigenschappen.

Universiteit van Noord-Iowa

Common minderjarigen nagestreefd

Typische minderjarigen biologie, sociologie, familie-diensten, criminologie, vrouwenstudies, bedrijfsleven, gezondheidszorg gemeenschapsonderwijs en politieke wetenschappen.

Carrières:

Psychologie afgestudeerden van de Universiteit van Northern Iowa hebben banen gehad in een aantal verschillende gebieden. Typische werk instellingen omvatten community centra voor geestelijke gezondheidszorg, beroepsrevalidatie kantoren en penitentiaire programma's. Een andere bezigheid voor degenen met niveau opleiding op minimaal bachelor leert de psychologie op middelbare scholen.

UNIEKE KENMERKEN:

 • Award-winnende docenten die zich inzetten voor het onderwijs en persoonlijke aandacht voor studenten
 • Actieve Psychologie Club en Psychologie Honor Society
 • Mogelijkheden om één-op-één te werken met docenten in onderzoek en onderwijs
 • Verscheidenheid van de gemeenschap vrijwilligerswerk ervaringen voor de cursus krediet
 • Jaarlijkse Social Sciences Research Conference
 • Mogelijkheden om te presenteren op bijeenkomsten
Universiteit van Noord-Iowa

BEURZEN & AWARDS:

College der Maatschappij- en Gedragswetenschappen Beurzen zijn beschikbaar om binnenkomende eerstejaars in de helft van de volledige in-state collegegeld bedragen. De aanvragers moeten een test en interview op de campus te voltooien.

Om in aanmerking voor velen University of Northern Iowa beurzen, hoeft u alleen het verzoek om toelating af te ronden. Voor aanvullende beurs kansen voltooid en de gratis applicatie voor Federal Student Aid (FAFSA) dienen zo spoedig mogelijk na januari 1. Hogescholen en afdelingen binnen de universiteit hebben een aparte aanvraagprocedures, deadlines en interviews die voor beurs aandacht nodig kunnen zijn.

Het uitroepen van een diploma psychologie

 • Studenten die willen psychologie verklaren als een grote of kleine moet gaan naar Bartlett Hall, kamer 1078, benodigde papieren in te vullen.
 • Studenten moeten 9 uur van de psychologie cursussen (met inbegrip van Inleiding tot de psychologie), met een minimum GPA van 2,50 hebben afgerond.
 • Alleen psychologie cursussen met een verdiende graad van C of hoger zullen meetellen voor de grote en kleine.
 • Het is mogelijk voor de psychologie majors te studeren met departementale eer als ze een algemene GPA van 3,50 of hoger en een onderzoeksproject waardig eer geacht door de afdeling af te ronden. In het algemeen een dergelijk project wordt uitgevoerd in het kader van 3 uur PSYCH 4705, onderzoek ervaring in de psychologie.
 • Inleiding tot de psychologie (PSYCH 1001) is een voorwaarde voor de meeste psychologie cursussen, en dus moet worden genomen door alle majors en minors. Het vervult ook Liberal Arts Core 5B.
 • Undergraduate Adviseren Coördinator: Mike Gasser
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op September 3, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Cedar Falls, Iowa
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Cedar Falls, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan