BA in Psychologie

Welch College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Psychologie

Welch College

psychologie

De psychologie programma op Welch College richt zich op het adviseren vanuit een Bijbels wereldbeeld in om u te helpen zien wat God voor een goede functie bedoeld. Je studie zal een solide basis in de theologische studie en psychologische theorie vanuit een christelijk perspectief.

Cursussen richt zich op het menselijk gedrag en ontwikkeling, luisteren en assessment technieken, begeleiding theorie en vaardigheden gebouw.

Of u nu op zoek bent naar graduate school te gaan of ga direct naar de werkplek, zal een diploma van de Welch College opleiding Psychologie helpen om het menselijk denken en gedrag te analyseren vanuit het bedrijfsleven om de bediening aan sociaal werk.

Programma Details

41 uur van Kunsten en Wetenschappen Core 30 uur van de Theologische Studies Core 41 uur Psychologie Core 12 uur Keuzevakken

124 - Totale krediet uur

Sample Core Cursussen

PSY 2302. GROUP EN interpersoonlijke relaties - De klasse zal zich richten op hoe individuen omgaan binnen een bredere maatschappelijke context. Bijzondere aandacht zal worden besteed aan cultuur, subculturen, etniciteit, en hun effect op het individu cognities, emoties en gedrag.

PSY 2401. LEVENSDUUR ONTWIKKELING - Een overzicht van de biologische en ecologische factoren van invloed zijn lichamelijke, geestelijke, intellectuele, sociale, emotionele en taalontwikkeling vanaf de conceptie tot aan de dood. Onderzoekt kind, puber en volwassen stadia van het leven. Inclusief oorzaken en gevolgen van onderbrekingen in of interferentie met de leer- en ontwikkelingsprocessen.

PSY 3201. Fysiologie van GEDRAG - Deze cursus is bedoeld om een ​​diepgaand beeld van hoe probleem treedt fysiologisch nemen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de anatomische en chemische oorzaken van gedrag.

PSY / MIN 3601. christelijke counseling - Kennismaken met de student basisprincipes die betrokken zijn in de christelijke counseling, met aandacht voor de Bijbelse principes die betrokken zijn, de plaats van begeleiding in de plaatselijke kerk, en de problemen van de voorganger en anderen als ze proberen om mensen te helpen door middel van counseling. De student zal een inzicht in het adviseren filosofie, vaardigheden, en de techniek geschikt is om een ​​plaatselijke kerk instelling te ontwikkelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
124 uur
Voltijd
Price
Prijs
612 USD
Locations
Verenigde Staten - Nashville, Tennessee
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates